Magnani Akvarellblock Italia 100% Bomull 300g Fin Gräng 15×15 cm 20 ark

Beställ nu!

kr125.00

Magnani Akvarellblock Italia är ett högkvalitativt akvarellpapper tillverkat av 100% bomull, med en fin gräng och vikt på 300 gram per kvadratmeter. Blocket innehåller 20 ark som mäter 15×15 cm vardera.

Artikelnr: 10623501441529076 Kategori:

Magnani Akvarellblock Italia är ett högkvalitativt papperstillbehör avsett för konstnärer och entusiaster som uppskattar fina material och önskar att skapa detaljerade och hållbara akvarellmålningar. Detta akvarellblock är tillverkat av 100% bomull, vilket ger det en överlägsen absorption och hållbarhet jämfört med papper som innehåller trämassa eller syntetiska tillsatser.

Med en vikt på 300 gram per kvadratmeter är pappret tjockt och robust, vilket gör att det kan hantera tunga lager av färg och vatten utan att böja sig eller bli vågigt. Den fina grängen på papprets yta är idealisk för att fånga upp fina detaljer och nyanser i målningen, samtidigt som den tillåter smidig spridning av färgen för mjuka övergångar och gradationer.

Blocket innehåller 20 ark av 15×15 cm storlek, vilket är en perfekt kvadratisk dimension för små till medelstora projekt och kan lätt hanteras eller transporteras. Arkens storlek är också fördelaktig för konstnärer som vill skapa serier av verk eller experimentera med olika tekniker på ett kompakt format.

Magnani Akvarellblock Italia är limmat på alla fyra sidor, vilket säkerställer att pappret ligger platt när det är vått och minskar risken för att det ska krympa eller förvridas. När målningen är torr kan arket enkelt avlägsnas från blocket med hjälp av en palettkniv eller liknande verktyg.

Detta akvarellblock är tillverkat i Italien av Magnani, ett företag med en lång tradition av att tillverka fina konstpapper sedan 1404. Deras hantverksskicklighet och uppmärksamhet på detaljer återspeglas i kvaliteten på detta akvarellblock, vilket gör det till ett utmärkt val för professionella konstnärer såväl som för hobbyanvändare som söker ett premiumalternativ för sina akvarellmålningar.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Magnani Akvarellblock Italia 100% Bomull 300g Fin Gräng 15×15 cm 20 ark”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *