,

Lukas Rå Linolja 125 ml

Beställ nu!

kr129.00

Lukas Rå Linolja 125 ml är en ren, kallpressad linolja avsedd för konstnärligt bruk. Den används för att tunna ut oljefärger och öka deras glans och transparens.

Artikelnr: 10623500873356554 Kategorier: ,

Lukas Rå Linolja är en högkvalitativ, kallpressad linolja som används för att förbättra konsistensen och glansen i oljefärger samt förlänga torktiden. Denna linolja är framställd från noggrant utvalda linfrön och har inte utsatts för någon form av upphettning eller raffinering, vilket gör att den behåller sina naturliga egenskaper och är fri från tillsatser.

Produkten kommer i en 125 ml flaska, vilket är en praktisk storlek för både hobbykonstnärer och professionella. Lukas Rå Linolja är känd för sin renhet och kvalitet, vilket gör den till ett populärt val bland konstnärer som vill uppnå professionella resultat.

Användningen av rå linolja ger en ökad flexibilitet och djup till färgerna, samtidigt som den bidrar till en mer hållbar och beständig film när färgen har torkat. Den kan användas ren eller spädas med terpentin eller luktfri lacknafta för att skapa en tunnare konsistens. När man tillsätter linoljan till oljefärger minskar man risken för att färgskiktet ska spricka under torkningsprocessen.

Det är viktigt att notera att rå linolja har en längre torktid än kokt linolja, vilket kan vara önskvärt för vissa tekniker och effekter inom oljemålning. Den långsamma torktiden ger konstnären mer tid att arbeta med färgen på duken.

Förvaring av Lukas Rå Linolja bör ske i en väl försluten behållare och på en sval, mörk plats för att bevara oljans kvalitet och förhindra att den härsknar. Flaskan är utrustad med en skruvkork som säkerställer en tät förslutning efter varje användning.

Sammanfattningsvis är Lukas Rå Linolja 125 ml en essentiell produkt för konstnärer som arbetar med oljefärg och som söker ett naturligt och pålitligt medium för att förbättra sina verk.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Lukas Rå Linolja 125 ml”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *