,

Lukas Berlin Oljefärg

Beställ nu!

kr375.00

Lukas Berlin Oljefärg är en vattenlöslig oljefärg som kombinerar egenskaperna hos traditionell oljefärg med enkelheten att kunna tvättas bort med vatten. Den är idealisk för konstnärer som vill undvika användning av lösningsmedel och har en långsam torktid som tillåter blandning och överarbetning.

Artikelnr: 10623501239766145 Kategorier: ,

Lukas Berlin Oljefärg är en vattenlöslig oljefärg som kombinerar de bästa egenskaperna hos traditionell oljefärg med den extra fördelen av att vara lösbar i vatten. Detta gör det möjligt för konstnärer att undvika användning av lösningsmedel som terpentin eller luktfria mineraloljor, vilket är bättre för både hälsan och miljön.

Färgen är tillverkad av högkvalitativa pigment och binder samman med en modifierad linolja som gör det möjligt att blanda färgen med vatten. Trots att den är vattenlöslig behåller Lukas Berlin Oljefärg de rika och djupa färgerna som är karakteristiska för traditionell oljefärg, samt förmågan att skapa tjocka lager och texturer.

Produkten erbjuder en utmärkt ljusäkthet, vilket innebär att färgerna behåller sin intensitet och inte bleknar över tid. Lukas Berlin Oljefärg torkar till en beständig och elastisk film, vilket minskar risken för sprickbildning.

Färgen finns tillgänglig i ett brett spektrum av färger och nyanser, vilket ger konstnärer möjlighet att utforska en rikedom av kreativa möjligheter. Den är lämplig för alla traditionella oljemåleritekniker och kan appliceras på en mängd olika underlag, inklusive duk, papper och trä.

Lukas Berlin Oljefärg är en idealisk produkt för konstnärer som söker en mer hälsosam och miljövänlig oljefärg utan att kompromissa med kvaliteten på sitt konstnärliga arbete.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Lukas Berlin Oljefärg”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *