Lukas Berlin Oljefärg

Beställ nu!

kr110.00

Lukas Berlin Oljefärg är en vattenlöslig oljefärg som kombinerar egenskaperna hos traditionell oljefärg med enkelheten att kunna tunnas ut och tvättas bort med vatten. Den är idealisk för konstnärer som vill undvika användning av lösningsmedel och önskar en snabbare torktid.

Artikelnr: 10623586970830462

Lukas Berlin Oljefärg är en vattenlöslig oljefärg som kombinerar de bästa egenskaperna hos traditionell oljefärg med en miljövänlig och användarvänlig komponent. Denna typ av oljefärg är speciellt framtagen för att kunna blandas och tunnas ut med vatten, vilket eliminerar behovet av lösningsmedel som terpentin eller luktfria mineraloljor, vilket gör den idealisk för konstnärer som är känsliga för eller vill undvika starka kemikalier.

Lukas Berlin Oljefärg tillverkas av det tyska företaget Lukas, som har en lång tradition av att producera konstnärsmaterial av hög kvalitet. Färgen är tillverkad med fina pigment och en modifierad linolja som bindermedel, vilket ger den en smidig och krämig konsistens. Den modifierade linoljan gör att färgen behåller alla de traditionella egenskaperna hos oljefärg, såsom intensitet, glans och förmågan att skapa tjocka lager och texturer, samtidigt som den blir vattenlöslig.

Produkten finns i ett brett spektrum av färger, och varje färg är ljusäkta och har en hög pigmentkoncentration, vilket ger starka och hållbara färger. Lukas Berlin Oljefärg torkar något snabbare än traditionell oljefärg, men tillräckligt långsamt för att tillåta konstnären att arbeta med färgen och blanda den på duken.

Förpackningen är ofta en tub som är lätt att hantera och dosera färgen ifrån. Storleken på tuberna kan variera, men vanliga storlekar är 37 ml och 200 ml. Lukas Berlin Oljefärg är lämplig för en mängd olika tekniker och underlag, inklusive duk, papper och trä.

Denna typ av oljefärg är ett utmärkt val för konstnärer som vill ha flexibiliteten och djupet hos oljefärg utan de potentiella hälsoriskerna och miljöpåverkan som kan komma med traditionella oljefärger. Dessutom underlättar den enkel rengöring av penslar och verktyg med bara tvål och vatten.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Lukas Berlin Oljefärg”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *