,

Lukas Berlin Oljefärg

Beställ nu!

kr355.00

Lukas Berlin Oljefärg är en vattenlöslig oljefärg som kombinerar egenskaperna hos traditionell oljefärg med enkelheten att kunna tunnas ut och tvättas bort med vatten. Den är idealisk för konstnärer som vill undvika användning av lösningsmedel och föredrar en mer miljövänlig och hälsosam målningsprocess.

Artikelnr: 10623560939108286 Kategorier: ,

Lukas Berlin Oljefärg är en vattenlöslig oljefärg som kombinerar de bästa egenskaperna hos traditionell oljefärg med enkelheten och miljövänligheten hos vattenbaserade färger. Denna innovativa färgserie är framtagen av det tyska företaget Lukas, som har en lång tradition av att tillverka konstnärsmaterial av hög kvalitet.

Produkten är speciellt utformad för att ge konstnärer möjlighet att arbeta med äkta oljefärger utan att behöva använda lösningsmedel som terpentin eller luktolja, vilket gör arbetsmiljön mer hälsosam och mindre belastande för miljön. Lukas Berlin Oljefärg kan spädas och tvättas bort med vatten, vilket underlättar rengöring av penslar och verktyg.

Färgerna i Lukas Berlin-serien är tillverkade med högkvalitativa pigment och binder samman med en modifierad linolja som gör dem vattenlösliga. Trots sin vattenlöslighet torkar färgerna till en hård och hållbar yta, precis som traditionella oljefärger. De erbjuder en rik och krämig konsistens som är lätt att blanda och bearbeta, och de har en utmärkt ljusäkthet som säkerställer att konstverken behåller sina färger över tid.

Lukas Berlin Oljefärg finns i ett brett spektrum av färger och nyanser, vilket ger konstnärer en stor frihet att utforska olika färgkombinationer och tekniker. Färgerna kan användas på en mängd olika underlag, inklusive duk, papper och trä, och de är kompatibla med andra oljebaserade produkter, såsom medium och verniss, för att ytterligare manipulera färgens egenskaper och finish.

Denna produktserie är lämplig för både nybörjare och professionella konstnärer som söker ett mer användar- och miljövänligt alternativ till traditionella oljefärger utan att kompromissa med kvaliteten på det slutliga konstverket.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Lukas Berlin Oljefärg”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *