,

Lukas Akrylfärg Cryl Terzia 500 ml Umber 4910

Beställ nu!

kr135.00

Lukas Akrylfärg Cryl Terzia 500 ml Umber 4910 är en akrylfärg med hög pigmentering och god täckförmåga. Färgen är vattenbaserad, snabbtorkande och lämplig för olika målningstekniker.

Artikelnr: 10623500271799774 Kategorier: ,

Lukas Akrylfärg Cryl Terzia 500 ml Umber 4910 är en högkvalitativ akrylfärg som är speciellt framtagen för konstnärer och kreativa användare som söker en balans mellan kvalitet och prisvärdhet. Denna färg är en del av Lukas Cryl Terzia-serien, som är känd för att erbjuda professionella resultat till ett överkomligt pris.

Produkten kommer i en generös 500 ml behållare, vilket gör den idealisk för större projekt eller för konstnärer som använder mycket av en specifik färg. Färgen ”Umber” är en naturlig jordfärg med en varm, brun ton som är perfekt för att skapa djup och dimension i dina konstverk.

Färgen har en tjock, krämig konsistens som gör den lätt att blanda och applicera på olika underlag, inklusive duk, papper, trä och andra konstnärliga ytor. Den har en utmärkt täckförmåga och pigmentering, vilket innebär att färgen behåller sin intensitet även när den späds ut med vatten eller akrylmedium.

Lukas Akrylfärg Cryl Terzia torkar snabbt till en matt finish, vilket gör det möjligt för konstnärer att arbeta i flera lager utan långa väntetider. Färgen är också vattenfast när den har torkat, vilket säkerställer att dina konstverk bevarar sin skönhet över tid.

Dessutom är Lukas Akrylfärg Cryl Terzia 500 ml Umber 4910 tillverkad med ljusäkta pigment, vilket innebär att färgen inte bleknar eller förändras när den utsätts för ljus. Detta är en viktig egenskap för konstverk som ska visas eller säljas, eftersom det garanterar att färgerna förblir livfulla och sanna över tid.

Sammanfattningsvis är Lukas Akrylfärg Cryl Terzia 500 ml Umber 4910 en pålitlig och prisvärd akrylfärg som erbjuder professionella egenskaper som hög pigmentering, snabb torktid och ljusäkthet, vilket gör den till ett utmärkt val för både hobbykonstnärer och professionella.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Lukas Akrylfärg Cryl Terzia 500 ml Umber 4910”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *