,

Lukas Akrylfärg Cryl Terzia 500 ml Ultramarine 4937

Beställ nu!

kr135.00

Lukas Akrylfärg Cryl Terzia är en akrylfärg med hög pigmentering och god täckförmåga. Färgen är ultramarinblå, kommer i en 500 ml behållare och har artikelnummer 4937.

Artikelnr: 10623500350212868 Kategorier: ,

Lukas Akrylfärg Cryl Terzia är en högkvalitativ akrylfärg som är speciellt framtagen för konstnärer som söker en balans mellan prestanda och pris. Denna färgserie erbjuder en utmärkt täckförmåga och en smidig, tjock konsistens som gör den lämplig för en mängd olika tekniker och applikationer, från tunna lager till tjocka penseldrag.

Färgen i fråga, Ultramarine 4937, är en djup och intensiv blå nyans som är välkänd för sin rikedom och djup. Den är baserad på ultramarinpigmentet, vilket är känt för sin utmärkta ljusäkthet och stabilitet, vilket gör att konstverket behåller sin lyster över tid.

Förpackningen innehåller 500 ml av denna akrylfärg, vilket ger konstnären en generös mängd färg för större projekt eller flera verk. Cryl Terzia-färgerna är vattenlösliga, men blir vattenfasta när de torkar, vilket gör det möjligt att överlagra färger utan att de blandas.

Lukas Akrylfärg Cryl Terzia är också känd för sin snabba torktid, vilket möjliggör snabb arbetsprocess och möjligheten att arbeta i flera lager utan långa väntetider. Färgen kan spädas med vatten för att skapa tunnare glasyrer eller blandas med andra akrylmedier för att ändra konsistens eller glans.

Förpackningen är praktisk och användarvänlig, ofta med en skruvkork som gör det enkelt att dosera färgen utan spill. Dessutom är Lukas Akrylfärg Cryl Terzia kompatibel med hela Lukas sortiment av akrylfärger och medier, vilket ger konstnärer flexibilitet att experimentera och skapa anpassade effekter.

Sammanfattningsvis är Lukas Akrylfärg Cryl Terzia 500 ml Ultramarine 4937 en pålitlig och prisvärd akrylfärg som erbjuder professionell kvalitet för konstnärer på alla nivåer.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Lukas Akrylfärg Cryl Terzia 500 ml Ultramarine 4937”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *