,

Lukas Akrylfärg Cryl Terzia 500 ml Titanium White 4808

Beställ nu!

kr135.00

Lukas Akrylfärg Cryl Terzia är en akrylfärg med hög täckförmåga och pigmentering. Produkten innehåller 500 ml av färgen Titanium White med artikelnummer 4808.

Artikelnr: 10623500834397315 Kategorier: ,

Lukas Akrylfärg Cryl Terzia Titanium White 4808 är en högkvalitativ, professionell akrylfärg som erbjuder konstnärer en utmärkt täckförmåga och en smidig, tjock konsistens. Denna färg kommer i en generös 500 ml behållare, vilket gör den idealisk för stora projekt eller för konstnärer som använder mycket vitt i sina verk.

Titanium White 4808 är en starkt pigmenterad, ren vit färg som ger en klar och ljus finish. Den är framställd med en kombination av pigment och akrylbindemedel av hög kvalitet, vilket resulterar i en färg som håller länge och inte gulnar över tid. Färgen är även ljusäkta, vilket innebär att den behåller sin intensitet och inte bleknar när den utsätts för ljus.

Cryl Terzia-serien är känd för sin utmärkta blandbarhet, vilket gör det möjligt för konstnärer att skapa ett brett spektrum av nyanser och toner. Färgen kan spädas med vatten eller akrylmedium för att uppnå olika effekter och texturer, från tjocka impastostråk till tunna, genomskinliga lager.

Färgen torkar snabbt till en matt finish, vilket gör det möjligt för konstnärer att arbeta i flera lager utan långa väntetider. Den är också vattenfast när den har torkat, vilket säkerställer att konstverket är hållbart och motståndskraftigt mot väder och vind.

Lukas Akrylfärg Cryl Terzia är lämplig för användning på en mängd olika ytor, inklusive duk, papper, trä och andra konstnärliga underlag. Den är också miljövänlig och tillverkad med hänsyn till konstnärens hälsa, då den är fri från skadliga lösningsmedel.

Sammanfattningsvis är Lukas Akrylfärg Cryl Terzia 500 ml Titanium White 4808 ett utmärkt val för konstnärer som söker en pålitlig, mångsidig och hållbar vit akrylfärg med professionell kvalitet.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Lukas Akrylfärg Cryl Terzia 500 ml Titanium White 4808”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *