,

Lukas Akrylfärg Cryl Terzia 500 ml Primary Red 4850

Beställ nu!

kr135.00

Lukas Akrylfärg Cryl Terzia 500 ml Primary Red 4850 är en akrylfärg med hög pigmentering och god täckförmåga. Färgen är vattenbaserad, snabbtorkande och lämplig för olika målningstekniker.

Artikelnr: 10623500242829180 Kategorier: ,

Lukas Akrylfärg Cryl Terzia 500 ml Primary Red 4850 är en högkvalitativ akrylfärg som är speciellt framtagen för konstnärer och kreativa användare som söker en balans mellan prestanda och pris. Denna färg är en del av Lukas Cryl Terzia-serien, som är känd för att erbjuda professionella resultat till ett överkomligt pris.

Färgen kommer i en generös 500 ml behållare, vilket gör den idealisk för större projekt eller för konstnärer som använder mycket färg. Primary Red 4850 är en klar och levande röd nyans som är perfekt för att skapa blickfångande verk och kan blandas med andra färger i serien för att skapa ett brett spektrum av nyanser.

Produkten är tillverkad med högkvalitativa pigment och en akrylbindemedelsformulering som ger en smidig och krämig konsistens, vilket underlättar applicering och blandning. Färgen har en utmärkt täckförmåga och kan appliceras på en mängd olika ytor, inklusive duk, papper, trä och andra konstnärliga underlag.

Lukas Akrylfärg Cryl Terzia torkar snabbt till en vattenfast yta med en matt finish, vilket gör det möjligt för konstnärer att arbeta i flera lager utan långa väntetider. Dessutom är färgen ljusäkta, vilket innebär att den behåller sin intensitet och motståndskraft mot blekning över tid.

För att underlätta användningen är behållaren utrustad med en praktisk skruvkork som gör det enkelt att dosera färgen och förhindrar uttorkning när den inte används. Lukas Akrylfärg Cryl Terzia är också miljövänlig och tillverkad utan att använda tungmetaller eller andra skadliga ämnen.

Sammanfattningsvis är Lukas Akrylfärg Cryl Terzia 500 ml Primary Red 4850 ett utmärkt val för både amatörer och professionella konstnärer som söker en pålitlig, kostnadseffektiv och mångsidig akrylfärg med professionell kvalitet.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Lukas Akrylfärg Cryl Terzia 500 ml Primary Red 4850”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *