,

Lukas Akrylfärg Cryl Terzia 500 ml Cobalt Viol. Dp 4927

Beställ nu!

kr135.00

Lukas Akrylfärg Cryl Terzia är en akrylfärg med hög pigmentering och god täckförmåga. Färgen kommer i en 500 ml behållare med nyansen Cobalt Viol (DP 4927).

Artikelnr: 10623500755007731 Kategorier: ,

Lukas Akrylfärg Cryl Terzia är en högkvalitativ akrylfärg som är speciellt framtagen för professionella konstnärer och avancerade hobbyanvändare. Färgen kommer i en 500 ml behållare och nyansen Cobalt Viol (Dp 4927) är en djup och intensiv lila färg som ger ett levande och beständigt resultat.

Cryl Terzia-serien från Lukas är känd för sin utmärkta täckförmåga och sin förmåga att bibehålla färgens intensitet även när den torkar. Färgen har en tjock, krämig konsistens som gör den lätt att blanda och applicera på olika underlag, inklusive duk, papper, trä och andra konstnärliga ytor.

Färgen är tillverkad med högkvalitativa pigment och en akrylbindemedelsformulering som säkerställer att färgen håller sig flexibel och inte spricker när den torkar. Lukas Akrylfärg Cryl Terzia är vattenbaserad, vilket gör den enkel att rengöra med vatten och tvål medan den fortfarande är våt.

Cobalt Viol är ljusäkta, vilket innebär att den behåller sin färgstyrka över tid och inte bleknar i solljus. Detta gör den idealisk för konstverk som ska visas i ljusa miljöer eller utomhus.

Förpackningen är praktisk och användarvänlig, med en skruvkork som gör det enkelt att dosera färgen utan spill. Lukas Akrylfärg Cryl Terzia är också miljövänlig, då den inte innehåller några skadliga lösningsmedel.

Sammanfattningsvis är Lukas Akrylfärg Cryl Terzia 500 ml Cobalt Viol en premium akrylfärg som erbjuder konstnärer en högpresterande produkt med enastående färgkvalitet, hållbarhet och användarvänlighet.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Lukas Akrylfärg Cryl Terzia 500 ml Cobalt Viol. Dp 4927”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *