,

Lukas Akrylfärg Cryl Terzia 500 ml Chrome Green L 4951

Beställ nu!

kr119.00

Lukas Akrylfärg Cryl Terzia är en akrylfärg med hög pigmentering och god täckförmåga. Färgen är i nyansen Chrome Green L 4951 och kommer i en 500 ml behållare.

Artikelnr: 10623501211712675 Kategorier: ,

Lukas Akrylfärg Cryl Terzia 500 ml Chrome Green L 4951 är en högkvalitativ akrylfärg som är speciellt framtagen för konstnärer och kreativa användare som söker en balans mellan prestanda och pris. Denna färg är en del av Lukas Cryl Terzia-serien, som är känd för att erbjuda professionella resultat till ett överkomligt pris.

Produkten kommer i en 500 ml behållare, vilket ger användaren en generös mängd färg för större projekt eller långvarig användning. Färgen Chrome Green L 4951 är en djup och rik grönton som ger en livfull och hållbar finish på en mängd olika ytor.

Färgen är formulerad med högkvalitativa pigment och en akrylbindemedelsbas, vilket ger den utmärkt täckförmåga, ljusäkthet och hållbarhet. Den har en tjock konsistens som gör den lämplig för olika tekniker, inklusive penselmålning, spatelarbete och även screentryck.

Lukas Akrylfärg Cryl Terzia är vattenlöslig, vilket gör den enkel att blanda med vatten eller andra akrylmedium för att uppnå önskad konsistens och transparens. När färgen torkar blir den vattenfast, vilket innebär att det färdiga konstverket kommer att vara motståndskraftigt mot väder och vind.

Denna färg är också snabbtorkande, vilket tillåter konstnärer att arbeta i flera lager utan långa väntetider. Trots sin tjocka konsistens kan färgen spädas ut för att skapa tunnare lager eller tvättar, vilket ger mångsidighet i användningen.

Lukas Akrylfärg Cryl Terzia är fri från tungmetaller och andra skadliga ämnen, vilket gör den säker att använda i studion eller hemmiljön. Den är också miljövänlig och uppfyller strikta EU-standarder för konstnärsmaterial.

Sammanfattningsvis är Lukas Akrylfärg Cryl Terzia 500 ml Chrome Green L 4951 en pålitlig och mångsidig akrylfärg som erbjuder professionella egenskaper till ett fördelaktigt pris, vilket gör den till ett utmärkt val för både erfarna konstnärer och hobbyanvändare.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Lukas Akrylfärg Cryl Terzia 500 ml Chrome Green L 4951”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *