Rea!
,

Liquitex Colored Gesso Black 237 ml

Beställ nu!

Det ursprungliga priset var: kr185.00.Det nuvarande priset är: kr157.00.

Liquitex Colored Gesso Black är en svart, pigmenterad grundfärg som används för att förbereda målningsdukar och skapa en matt yta. Den kommer i en 237 ml behållare och är lämplig för olika konstnärliga tillämpningar.

Artikelnr: 10623501714796197 Kategorier: ,

Liquitex Colored Gesso Black 237 ml är en högkvalitativ, svartfärgad grundfärg (gesso) som används för att förbereda målningsunderlag. Den är speciellt framtagen för att ge en optimal yta för olje- och akrylmålning. Denna gesso har en tjock, krämig konsistens som gör det möjligt att applicera den i jämntjocka lager eller skapa texturerade effekter.

Produkten är tillverkad av Liquitex, ett välkänt varumärke inom konstnärsmaterial, och är känd för sin höga pigmentering och täckförmåga. Den svarta färgen ger en djup, matt bas som kan påverka de överliggande färglagren och skapa en annorlunda ton och djup i konstverket jämfört med traditionell vit gesso.

Liquitex Colored Gesso Black är flexibel och icke-giftig, och den torkar till en matt yta som är permanent och vattenresistent när den är torr. Den kan appliceras på en mängd olika underlag, inklusive duk, trä, papper och metall. Gesson kan även blandas med akrylfärger för att skapa anpassade nyanser.

Förpackningen innehåller 237 ml svart gesso, vilket är tillräckligt för att täcka flera medelstora dukar eller underlag. Flaskan är utformad för enkel användning och förvaring, och produkten är lätt att rengöra från penslar och verktyg med vatten och tvål.

Liquitex Colored Gesso Black är en mångsidig produkt som är idealisk för konstnärer som vill experimentera med mörka bakgrunder och skapa kontrastrika verk.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Liquitex Colored Gesso Black 237 ml”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *