Rea!

Leuchtturm1917 Sketchbook Square Lemon

Beställ nu!

kr252.00

Leuchtturm1917 Sketchbook Square Lemon är en skissbok med kvadratiskt format och syrafritt papper. Den har en ljusgul omslag och är populär bland konstnärer och designers för teckning och skissning.

Artikelnr: 10623500490560858 Kategori:

Leuchtturm1917 Sketchbook Square Lemon är en högkvalitativ skissbok som är designad för konstnärer och kreativa individer som uppskattar både funktionalitet och estetik. Den kvadratiska formen ger en unik och rymlig yta för teckningar och skisser, vilket gör den till ett mångsidigt val för olika konststilar och projekt.

Produkten har en ljus och uppfriskande citrongul omslagsfärg som ger en energisk och inspirerande känsla. Omslaget är tillverkat av ett hårt och robust material som skyddar sidorna inuti och ger en stabil yta att arbeta på även när du är på språng.

Skissboken innehåller 112 sidor av syrafritt papper med en hög gramvikt på 150 g/m², vilket gör det lämpligt för en mängd olika medier, inklusive blyertspennor, kol, tusch och även vattenfärger. Papprets kvalitet säkerställer att bläcket inte blöder igenom och att sidorna behåller sin form även efter flera lager av material.

Sidorna är bundna med en trådbunden inbindning som gör det möjligt för boken att ligga platt när den är öppen, vilket underlättar teckning och skrivning från kant till kant. Detta är en viktig egenskap för konstnärer som behöver utnyttja hela sidan utan att kämpa med en rygg som buktar eller sidor som vill vända sig.

Leuchtturm1917 har också inkluderat flera funktionella detaljer som ett elastiskt stängningsband för att hålla skissboken säkert stängd när den inte används, en expanderbar ficka på insidan av bakre omslaget för att förvara lösa papper och anteckningar, samt två märkband som gör det enkelt att hålla reda på var du är i din skissbok.

Varje sida har en lätt punktprägling som kan fungera som en diskret guide för att rita raka linjer eller organisera layouten av din sida, utan att vara så påträngande som traditionella linjer eller rutnät.

Leuchtturm1917 Sketchbook Square Lemon är en väl genomtänkt och praktisk skissbok som kombinerar kvalitet och stil, vilket gör den till ett utmärkt val för professionella konstnärer, designstudenter och hobbytecknare som söker en pålitlig och inspirerande plats för sina kreativa projekt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Sketchbook Square Lemon”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *