Leuchtturm1917 Sketchbook Square Black

Beställ nu!

kr315.00

Leuchtturm1917 Sketchbook Square Black är en kvadratisk skissbok med svart omslag. Den har syrafritt papper och är populär bland konstnärer och designers för teckning och skissning.

Artikelnr: 10623501458727890 Kategori:

Leuchtturm1917 Sketchbook Square Black är en högkvalitativ skissbok som är designad för konstnärer, designers och alla som uppskattar att rita eller skriva med stil. Den kvadratiska formen ger en unik och rymlig yta för skapande, vilket gör den idealisk för både traditionella skisser och mer experimentella layouter.

Skissboken har en hård och robust svart omslag som skyddar sidorna inuti och ger en professionell känsla. Omslaget är också vattentåligt, vilket gör att skissboken kan användas i olika miljöer utan att man behöver oroa sig för att sidorna tar skada.

Sidorna i Leuchtturm1917 Sketchbook Square Black är tillverkade av högkvalitativt, syrafritt papper med en vikt på 150 g/m². Detta tjocka papper är perfekt för en mängd olika medier, inklusive blyertspennor, kol, tusch och även vattenfärger. Papprets kvalitet säkerställer att bläcket inte blöder igenom och att sidorna behåller sin form även efter flera lager av material.

Skissboken innehåller 112 sidor, vilket ger gott om utrymme för en mängd olika projekt. Sidorna är bundna med en trådbunden inbindning som gör att boken kan ligga platt när den är öppen, vilket underlättar ritandet och skrivandet. Detta är en viktig egenskap för konstnärer som behöver en stabil och jämn yta att arbeta på.

Leuchtturm1917 har också inkluderat flera funktioner som gör denna skissbok extra användarvänlig. Det finns en elastisk stängningsrem som håller boken stängd när den inte används, samt ett märkband som hjälper användaren att hålla reda på var de är i boken. Dessutom finns det en expanderbar ficka på insidan av bakre omslaget för att förvara lösa papper och anteckningar.

Med sin eleganta design och högkvalitativa material är Leuchtturm1917 Sketchbook Square Black en utmärkt skissbok för alla som tar sitt skapande på allvar och vill ha en pålitlig och hållbar bok att samla sina idéer i.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Sketchbook Square Black”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *