Rea!

Leuchtturm1917 Sketchbook A5 Medium Lemon

Beställ nu!

kr220.00

Leuchtturm1917 Sketchbook A5 Medium Lemon är en anteckningsbok i storleken A5 med sidor anpassade för skissande och teckning. Den har en ljusgul (”Lemon”) hård pärm och syrafritt papper.

Artikelnr: 10623500812513570 Kategori:

Leuchtturm1917 Sketchbook A5 Medium Lemon är en högkvalitativ skissbok som är idealisk för konstnärer, designers och alla som uppskattar att rita eller skriva med stil. Den har en fräsch citrongul hård pärm som inte bara skyddar sidorna inuti utan också ger en livlig och inspirerande look till din kreativa samling.

Skissboken är i A5-format, vilket motsvarar måtten 145 x 210 mm, en storlek som är bekväm att bära med sig och ändå tillräckligt stor för att ge utrymme för detaljerade skisser. Den innehåller 96 sidor av högkvalitativt, syrafritt papper med en vikt på 180 g/m². Detta tjocka papper är perfekt för en mängd olika medier, inklusive blyertspennor, kol, tusch och även akvarell, eftersom det minimerar genomblödning och fjädring.

Sidorna i Leuchtturm1917 Sketchbook är bundna med en trådbunden inbindning som säkerställer att boken kan ligga platt när den är öppen, vilket underlättar ritandet och skrivandet. Dessutom har skissboken en elastisk stängningsrem som håller boken säkert stängd när den inte används, samt en praktisk bokmärkesband så att du snabbt kan hitta var du slutade.

En annan funktion är en expanderbar ficka på insidan av bakre omslaget, perfekt för att förvara lösa anteckningar, visitkort eller små skisser. Skissboken har också Leuchtturm1917:s karaktäristiska etiketter för titel och rygg som gör det enkelt att märka och organisera dina verk.

Leuchtturm1917 är känt för sin kvalitet och omsorg i detaljerna, och denna skissbok är inget undantag. Den är både funktionell och elegant, vilket gör den till en uppskattad följeslagare för alla som vill fånga sina idéer och skapelser på papper.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Sketchbook A5 Medium Lemon”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *