Rea!

Leuchtturm1917 Sketchbook A5 Medium Landscape Port red

Beställ nu!

Det ursprungliga priset var: kr275.00.Det nuvarande priset är: kr193.00.

Leuchtturm1917 Sketchbook A5 Medium Landscape Port red är en skissbok i liggande A5-format med röda omslag. Den innehåller syrafritt papper och är designad för teckning och skissning.

Artikelnr: 10623500861034693

Leuchtturm1917 Sketchbook A5 Medium Landscape Port red är en högkvalitativ skissbok designad för konstnärer, designers och alla som uppskattar att skapa och bevara sina teckningar och skisser. Den har en elegant och robust omslag i en iögonfallande röd nyans, vilket ger den en distinkt och professionell look.

Skissboken är i A5-format med måtten 210 x 148 mm, vilket gör den tillräckligt stor för detaljerade skisser men ändå kompakt nog för att enkelt kunna tas med på resor eller förvaras i en väska. Dess landskapsorientering är idealisk för bredare kompositioner och panoramaskisser.

Omslaget är tillverkat av hårt, slitstarkt material som skyddar sidorna inuti. Det har även en elastisk stängningsrem som håller boken stängd och säker när den inte används, samt en praktisk bokmärkesband för att snabbt hitta tillbaka till senaste arbetet.

Inuti skissboken finns 112 sidor av syrafritt, 180 grams papper. Papprets tjocklek och kvalitet är särskilt anpassad för att motstå genomblödning, vilket gör den lämplig för en mängd olika medier, inklusive blyertspennor, kol, tusch och även vattenfärger. Papprets yta är lätt grängad, vilket ger en bra tand för teckningsredskap och bidrar till en behaglig teckningsupplevelse.

Leuchtturm1917 har även tänkt på detaljerna som gör en stor skillnad för användaren. Skissboken har en expanderbar ficka på insidan av bakre omslaget för att förvara lösa papper och anteckningar. Dessutom finns det en etikettset för arkivering som gör det enkelt att märka och organisera skissböcker.

Sammanfattningsvis är Leuchtturm1917 Sketchbook A5 Medium Landscape Port red en väl genomtänkt och kvalitativ skissbok som passar perfekt för professionella konstnärer såväl som hobbytecknare som söker en pålitlig och elegant lösning för sina kreativa projekt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Sketchbook A5 Medium Landscape Port red”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *