, , , ,

Leuchtturm1917 Sketchbook A5 Medium Landscape Lemon

Beställ nu!

kr275.00

Leuchtturm1917 Sketchbook A5 Medium Landscape Lemon är en skissbok i liggande A5-format med syrafritt papper. Den har en citrongul hård pärm och är designad för teckning och skissning.

Artikelnr: 10623501587546131 Kategorier: , , , ,

Leuchtturm1917 Sketchbook A5 Medium Landscape Lemon är en högkvalitativ skissbok designad för konstnärer, designers och alla som uppskattar att skapa och bevara sina idéer på papper. Den här skissboken har en fräsch citrongul hård pärm som ger en energisk och inspirerande känsla till din kreativa process.

Formatet är A5 (210 x 148 mm) i liggande (landscape) orientering, vilket är idealiskt för bredare skisser och landskapsteckningar. Den liggande orienteringen ger också en bekväm yta för att skapa panoramabilder eller för att dela sidan i flera sektioner för olika idéer.

Skissboken innehåller 112 sidor av syrafritt, 180 grams papper. Papprets tjocklek är perfekt för en mängd olika medier, inklusive blyertspennor, kol, tusch och även vattenfärger. Det tjocka pappret minimerar genomblödning och gör att sidorna kan hantera flera lager av material utan att bukta eller skadas.

Leuchtturm1917 har utrustat denna skissbok med flera funktioner som förbättrar användarupplevelsen. Den har en elastisk stängningsrem som håller skissboken säkert stängd när den inte används. Dessutom finns det en praktisk expanderbar ficka på insidan av bakre omslaget för att förvara lösa anteckningar och små pappersbitar. En sidmarkör i tyg hjälper dig att snabbt hitta din senaste skiss eller anteckning.

Skissboken har också Leuchtturm1917:s signatur öppningsplatt design, vilket innebär att den ligger platt när den är öppen. Detta är en viktig egenskap för en skissbok eftersom det gör det lättare att rita över hela sidan utan att kämpa med en rygg som vill stänga sig.

Varje sida är tom, vilket ger maximal frihet för kreativt uttryck utan begränsningar av linjer eller rutnät. Den citrongula färgen på omslaget är inte bara estetiskt tilltalande utan gör också skissboken lätt att hitta i en väska eller på en hylla bland andra böcker och material.

Sammanfattningsvis är Leuchtturm1917 Sketchbook A5 Medium Landscape Lemon en väl genomtänkt och hållbar skissbok som är perfekt för alla som värdesätter kvalitet och funktionalitet i sin kreativa process.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Sketchbook A5 Medium Landscape Lemon”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *