Rea!

Leuchtturm1917 Sketchbook A5 Medium Landscape Black

Beställ nu!

kr220.00

Leuchtturm1917 Sketchbook A5 Medium Landscape Black är en skissbok i liggande A5-format med svart omslag. Den innehåller syrafritt papper och är lämplig för teckning och skissning.

Artikelnr: 10623500706587747 Kategori:

Leuchtturm1917 Sketchbook A5 Medium Landscape Black är en högkvalitativ skissbok designad för konstnärer, designers och alla som uppskattar att rita eller skriva. Den har en elegant och robust svart hårdpärm som skyddar sidorna inuti och ger en stabil yta att arbeta på även när du är på språng.

Skissboken är i liggande A5-format, vilket ger en bredare yta att arbeta på och är idealisk för landskapsskisser eller större kompositioner. Måtten på skissboken är 145 x 210 mm, vilket gör den tillräckligt kompakt för att enkelt kunna bäras med i en väska eller ryggsäck.

Pappret i Leuchtturm1917 Sketchbook är av hög kvalitet och har en vikt på 180 g/m², vilket gör det tjockt och hållbart nog för en mängd olika medier, inklusive blyertspennor, kol, tusch och även vissa typer av målarfärger. Den höga papperskvaliteten minskar risken för genomblödning och gör att färgerna behåller sin lyster.

Skissboken innehåller 112 sidor syrafritt papper, vilket innebär att dina skisser och anteckningar bevaras över tid utan att gulna. Sidorna är bundna med en trådbunden inbindning som gör att boken kan ligga helt platt när den är öppen, vilket underlättar ritandet och skrivandet.

Leuchtturm1917 har också inkluderat flera funktioner som gör denna skissbok extra användarvänlig. Det finns en elastisk stängningsrem som håller boken säkert stängd när den inte används. En inbyggd bokmärkesrem gör det enkelt att hitta tillbaka till din senaste sida. Dessutom finns det en expanderbar ficka på insidan av bakre omslaget för att förvara lösa papper och anteckningar.

Sammanfattningsvis är Leuchtturm1917 Sketchbook A5 Medium Landscape Black en väl genomtänkt och praktisk skissbok som kombinerar stil med funktionalitet, vilket gör den till ett utmärkt val för alla som behöver en pålitlig och hållbar yta för att uttrycka sina kreativa idéer.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Sketchbook A5 Medium Landscape Black”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *