Leuchtturm1917 Sketchbook A5 Medium Black

Beställ nu!

kr275.00

Leuchtturm1917 Sketchbook A5 Medium Black är en skissbok i storleken A5 med svart omslag. Den innehåller syrafritt papper och är populär bland konstnärer och designers för teckning och skissning.

Artikelnr: 10623500032680119 Kategori:

Leuchtturm1917 Sketchbook A5 Medium Black är en högkvalitativ skissbok som är idealisk för konstnärer, designers och alla som uppskattar att rita eller skriva med stil. Den har en elegant svart hård pärm som ger ett professionellt och sofistikerat utseende. Skissboken är i A5-storlek, vilket gör den lätt att bära med sig och passar perfekt i en väska eller ryggsäck.

Skissboken innehåller 96 sidor av vitt, syrafritt papper med en vikt på 180 g/m², vilket gör det tjockt nog att förhindra bläckgenomträngning och lämpar sig väl för en mängd olika rit- och målningstekniker. Papprets höga kvalitet säkerställer att färger behåller sin lyster och att skisserna förblir skarpa över tid.

Sidorna är bundna med en trådbunden inbindning som gör att boken kan ligga platt när den är öppen, vilket underlättar ritandet och skrivandet. Detta är en viktig egenskap för konstnärer som behöver en stabil och jämn yta att arbeta på.

Leuchtturm1917 Sketchbook har även flera funktioner som gör den användarvänlig och funktionell. Den har en elastisk stängningsrem som håller boken säkert stängd när den inte används, samt ett märkband som gör det enkelt att hitta den senaste sidan du arbetade på. Dessutom finns det en expanderbar ficka på insidan av bakre omslaget för att förvara lösa papper och anteckningar.

Varje sida har en diskret punktmatris som kan fungera som en subtil guide för att rita raka linjer eller organisera text, utan att vara lika påträngande som linjer eller rutnät.

Leuchtturm1917 är känt för sin kvalitet och omsorg om detaljer, och denna skissbok är inget undantag. Den är både praktisk och elegant, vilket gör den till ett utmärkt val för professionella konstnärer såväl som hobbytecknare som söker en pålitlig och hållbar skissbok.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Sketchbook A5 Medium Black”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *