Leuchtturm1917 Sketchbook A4+ Port red

Beställ nu!

kr339.00

Leuchtturm1917 Sketchbook A4 Port red är en skissbok i storleken A4 med röda omslag. Den innehåller syrafritt papper och är lämplig för teckning och skissning.

Artikelnr: 10623501581976718

Leuchtturm1917 Sketchbook A4 Port Red är en högkvalitativ skissbok designad för konstnärer, designers och alla som uppskattar att skapa på papper. Den har en elegant och robust omslag i en iögonfallande portröd färg, vilket ger den ett distinkt och professionellt utseende.

Skissboken är i A4-storlek (210 x 297 mm) vilket ger en generös yta för teckningar, skisser och anteckningar. Den innehåller 112 sidor av syrafritt papper med en vikt på 180 gsm, vilket gör det tjockt nog att motstå genomblödning och lämpat för en mängd olika medier, inklusive blyertspennor, kol, tusch och även lättare akvarellanvändning.

Papprets yta är lätt grängad vilket tillåter bra pappersgrepp och kontroll över pennan eller penseln. Detta gör det möjligt för användaren att skapa detaljerade och precisa arbeten. Sidorna är bundna i en hållbar trådbunden bindning som gör att boken kan ligga platt när den är öppen, vilket underlättar teckning över två sidor utan att förlora detaljer i mitten.

Leuchtturm1917 har också inkluderat flera funktioner som gör denna skissbok extra användarvänlig. Det finns en elastisk stängningsrem som håller boken säkert stängd när den inte används. En inbyggd bokmärkesband gör det enkelt att hitta den senaste sidan du arbetade på. Dessutom finns det en expanderbar ficka på insidan av bakre omslaget för att förvara lösa papper och anteckningar.

Varje sida är också numrerad, vilket är en unik egenskap som hjälper till att organisera och referera till dina skisser. Leuchtturm1917 har även inkluderat en etikettset för arkivering som gör det enkelt att märka och arkivera din skissbok för framtida referens.

Sammanfattningsvis är Leuchtturm1917 Sketchbook A4 Port Red en väl genomtänkt och kvalitativ skissbok som är perfekt för professionella konstnärer och hobbytecknare som värdesätter kvalitet och funktionalitet i sin kreativa process.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Sketchbook A4+ Port red”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *