Leuchtturm1917 Sketchbook A4+ Black

Beställ nu!

kr339.00

Leuchtturm1917 Sketchbook A4 Black är en skissbok i storlek A4 med svart omslag. Den innehåller syrafritt papper och är populär bland konstnärer och designers för teckning och skissning.

Artikelnr: 10623501346314592 Kategori:

Leuchtturm1917 Sketchbook A4 Black är en högkvalitativ skissbok som är idealisk för konstnärer, designers och alla som uppskattar att rita eller skriva med en känsla av kvalitet och hållbarhet. Den har en elegant svart hård pärm som ger ett professionellt intryck och skyddar dina skisser.

Skissboken är i A4-format (210 x 297 mm) vilket ger gott om utrymme för detaljerade teckningar och anteckningar. Pappret är av hög kvalitet, med en vikt på 180 gram per kvadratmeter, vilket gör det tjockt och hållbart nog för de flesta typer av medier, inklusive pennor, kol, tusch och till och med lätt akvarell.

Pappret i Leuchtturm1917 Sketchbook är syrafritt, vilket innebär att det inte gulner över tid och bevarar dina konstverk i bästa möjliga skick. Den släta ytan på pappret är idealisk för fina linjer och detaljer, och det absorberar bläck väl utan att blöda igenom, vilket gör det möjligt att använda båda sidor av pappret effektivt.

Skissboken innehåller 112 sidor, vilket ger gott om utrymme för många skisser och projekt. Sidorna är bundna med en trådbunden inbindning som gör att boken kan ligga platt när den är öppen, vilket underlättar ritandet och skrivandet.

För att hålla dina skisser säkra har Leuchtturm1917 Sketchbook en elastisk stängningsrem som håller boken stängd när den inte används. Dessutom finns det en expanderbar ficka på insidan av bakre omslaget för att förvara lösa papper och anteckningar.

Varje skissbok har också ett märkband som gör det enkelt att hitta din senaste sida, samt en uppsättning självhäftande etiketter för att märka och arkivera dina verk.

Leuchtturm1917 Sketchbook A4 Black kombinerar funktionalitet med enkel och stilren design, vilket gör den till ett utmärkt val för alla som värdesätter kvalitet och estetik i sitt skapande.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Sketchbook A4+ Black”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *