Leuchtturm1917 Pen Loop Pacific Green

Beställ nu!

kr40.00

Leuchtturm1917 Pen Loop Pacific Green är en självhäftande pennhållare som fästs i en anteckningsbok eller kalender. Den är utformad för att hålla en penna på plats och har en elastisk slinga, anpassad för pennor i olika storlekar.

Artikelnr: 10623501740248222 Kategori:

Leuchtturm1917 Pen Loop Pacific Green är en praktisk och stilfull pennhållare designad för att fästas på omslaget av en anteckningsbok eller kalender. Den är tillverkad av ett starkt elastiskt band som kan sträckas för att passa de flesta pennstorlekar, vilket säkerställer att din penna alltid är nära till hands när du behöver den.

Produkten har en självhäftande baksida som gör det enkelt att fästa den på de flesta ytor utan att skada materialet. Färgen Pacific Green är en lugn och behaglig grön nyans som ger en elegant touch till din anteckningsbok eller planerare.

Pen Loopen har en storlek på cirka 40 mm x 40 mm, med en elastisk slinga som är ungefär 15 mm bred. Den är tillverkad av högkvalitativt material som är hållbart och långvarigt, vilket innebär att den kan användas om och om igen utan att tappa sin elasticitet eller fästförmåga.

Leuchtturm1917 är känt för sina kvalitetsprodukter inom pappersvaror och kontorsmaterial, och Pen Loop är inget undantag. Den är enkel att använda och är en idealisk lösning för alla som vill hålla sin penna säkert på plats och redo för användning.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Pen Loop Pacific Green”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *