Rea!

Leuchtturm1917 Pen Loop Lemon

Beställ nu!

kr32.00

Leuchtturm1917 Pen Loop Lemon är en självhäftande pennhållare som fästs i en anteckningsbok eller kalender. Den har en elastisk slinga för att hålla en penna eller penna och kommer i en ljus citrongul färg.

Artikelnr: 10623500314100694 Kategori:

Leuchtturm1917 Pen Loop Lemon är en praktisk och stilfull pennhållare designad för att fästas på omslaget av din anteckningsbok, kalender eller planner. Den har en självhäftande baksida som gör att den enkelt kan klistras fast på de flesta ytor. Pen Loop är tillverkad av ett starkt elastiskt band som kan sträckas för att passa pennor och pennor av olika storlekar. Färgen ”Lemon” är en ljus och uppfriskande gul nyans som ger en lekfull touch till din skrivutrustning.

Produkten är av hög kvalitet, vilket är typiskt för Leuchtturm1917, ett märke känt för sina noggrant designade och hållbara skrivtillbehör. Pen Loop är inte bara funktionell utan också en elegant detalj som kompletterar utseendet på din anteckningsbok. Den är liten och diskret, med måtten 40 mm x 40 mm, och den runda plattan där bandet är fäst mäter 15 mm i diameter.

Leuchtturm1917 Pen Loop Lemon är idealisk för studenter, yrkesverksamma och alla som uppskattar ordning och tillgänglighet när det gäller sina skrivredskap. Den säkerställer att din penna alltid är där du behöver den, när du behöver den, och att du slipper leta i väskor och fickor. Den är också en utmärkt present till någon som älskar att organisera och personifiera sina arbetsmaterial.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Pen Loop Lemon”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *