Leuchtturm1917 Pen Loop Gold

Beställ nu!

kr40.00

Leuchtturm1917 Pen Loop Gold är en pennhållare som fästs i boken eller anteckningsblocket för att hålla en penna på plats. Den har en självhäftande baksida och kommer i en gyllene färg.

Artikelnr: 10623500774784168

Leuchtturm1917 Pen Loop Gold är en praktisk och elegant pennhållare som är designad för att fästas på omslaget av en anteckningsbok eller kalender. Den har en självhäftande baksida som gör att den enkelt kan klistras fast på de flesta ytor. Pen Loop är tillverkad av en stark elastisk rem som kan sträckas för att passa pennor och pennor av olika storlekar.

Produkten har en metallisk guldfinish som ger en lyxig och sofistikerad känsla, vilket gör den till ett perfekt tillbehör för de som uppskattar stil och funktion i sin skrivutrustning. Den är inte bara praktisk för att hålla din penna på plats, utan också för att förbättra utseendet på din anteckningsbok eller planerare.

Leuchtturm1917 Pen Loop Gold är en del av Leuchtturm1917:s sortiment av kvalitetstillbehör, kända för sin hållbarhet och design. Den är idealisk för studenter, yrkesverksamma och alla som värdesätter organisation och stil i sitt dagliga skrivande. Med sin enkla installation och universella design är denna pen loop ett måste för alla som ofta använder en penna tillsammans med sin anteckningsbok.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Pen Loop Gold”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *