Leuchtturm1917 Pen Loop Copper

Beställ nu!

kr40.00

Leuchtturm1917 Pen Loop Copper är en pennhållare som fästs i en anteckningsbok eller kalender. Den har en självhäftande baksida och är tillverkad i kopparfärgad elastisk slinga för att hålla pennan på plats.

Artikelnr: 10623501903069048

Leuchtturm1917 Pen Loop Copper är en praktisk och stilfull pennhållare designad för att fästas på omslaget av en anteckningsbok eller kalender. Den är tillverkad av ett starkt självhäftande material som gör att den enkelt kan klistras fast på de flesta ytor utan att skada dem. Pen Loop har en elastisk slinga som kan sträckas för att passa pennor och pennor av olika storlekar, vilket säkerställer att din skrivdon alltid är nära till hands.

Produkten har en elegant kopparfärg som ger en sofistikerad touch till din anteckningsbok och passar väl ihop med andra kontorsprodukter i samma färgschema. Den är inte bara funktionell utan också en snygg accessoar som kompletterar Leuchtturm1917:s sortiment av högkvalitativa anteckningsböcker och tillbehör.

Pen Loop Copper är idealisk för studenter, yrkesverksamma och alla som uppskattar ordning och tillgänglighet i sin anteckningsföring. Med sin hållbara konstruktion och sitt starka lim är den designad för att hålla länge, även vid daglig användning. Den enkla designen gör den till ett diskret men ändå elegant tillägg till vilken anteckningsbok som helst.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Pen Loop Copper”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *