, ,

Leuchtturm1917 Pen Loop Black

Beställ nu!

kr40.00

Leuchtturm1917 Pen Loop Black är en självhäftande pennhållare som fästs i en anteckningsbok eller kalender. Den är designad för att hålla en penna på plats och är tillverkad i svart elastiskt material för att passa olika pennstorlekar.

Artikelnr: 10623502016788716 Kategorier: , ,

Leuchtturm1917 Pen Loop Black är en praktisk och stilren pennhållare designad för att fästas på omslaget av en anteckningsbok eller planner. Den är tillverkad av en stark självhäftande baksida som säkerställer att den sitter fast på de flesta ytor och material. Pennhållaren består av en svart elastisk slinga som kan sträckas för att passa pennor och stylusar i olika storlekar, vilket gör den mångsidig och användbar för alla som behöver ha sin skrivredskap lättillgängligt.

Produkten är designad med Leuchtturm1917:s minimalistiska och funktionella estetik, vilket innebär att den kompletterar märkets olika anteckningsböcker och kalendrar, men kan också användas med andra märken. Den svarta färgen ger en diskret och professionell look som passar bra i alla sammanhang, från kontoret till klassrummet.

Pen Loop är enkel att installera: man tar bara bort skyddspappret från den självhäftande baksidan och fäster den på önskad plats. Den starka limningen håller pennhållaren på plats även vid daglig användning. Med Leuchtturm1917 Pen Loop Black behöver man aldrig mer leta efter sin penna, utan har den alltid inom räckhåll.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Pen Loop Black”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *