Leuchtturm1917 Pen Loop Anthracite

Beställ nu!

kr40.00

Leuchtturm1917 Pen Loop Anthracite är en pennhållare som fästs i en anteckningsbok eller kalender. Den har en självhäftande baksida och är gjord för att hålla en penna på plats.

Artikelnr: 10623501047589317

Leuchtturm1917 Pen Loop Anthracite är en praktisk och stilfull pennhållare designad för att fästas på omslaget av en anteckningsbok eller kalender. Den är tillverkad av en stark, elastisk rem som kan sträckas för att passa pennor och pennor av olika storlekar. Färgen anthracite ger en diskret och sofistikerad look som passar väl ihop med de flesta anteckningsböcker och kalendrar.

Pen Loop är självhäftande och fästs enkelt på baksidan av bokens omslag. Den har en högkvalitativ 3M klisterremsa som säkerställer att den sitter fast ordentligt utan att skada omslagets material när den väl är på plats. Designen är minimalistisk och funktionell, med Leuchtturm1917:s logotyp präglat på loopen för en touch av elegans.

Produkten är idealisk för dem som ständigt är på språng och behöver en pålitlig lösning för att hålla sin skrivutrustning nära till hands. Med Leuchtturm1917 Pen Loop Anthracite behöver man aldrig mer gräva i väskan efter en penna eller förlora sin favoritpenna. Den är också ett utmärkt komplement till Leuchtturm1917:s sortiment av högkvalitativa anteckningsböcker och kalendrar, men kan även användas med andra märken och typer av böcker.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Pen Loop Anthracite”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *