Leuchtturm1917 Outline Notebook B6 Walden Green Dotted

Beställ nu!

kr295.00

Leuchtturm1917 Outline Notebook B6 Walden Green Dotted är en anteckningsbok i B6-format med prickade sidor och en omslagsfärg i Walden Green. Den är designad för organisering och kreativitet med en hållbar omslagsbindning och högkvalitativt papper.

Artikelnr: 10623500310284418 Kategori:

Leuchtturm1917 Outline Notebook B6 Walden Green Dotted är en högkvalitativ anteckningsbok som är idealisk för både professionellt och personligt bruk. Den har en elegant och robust omslag i en distinkt Walden Green-färg som ger en lugnande och naturnära känsla. Storleken på anteckningsboken är B6, vilket gör den tillräckligt kompakt för att enkelt kunna bäras med sig, samtidigt som den erbjuder tillräckligt med skrivyta för de flesta behov.

Anteckningsboken innehåller 251 numrerade sidor av punktprickat papper, vilket är perfekt för bullet journaling, skissande, eller för att skriva anteckningar med strukturerad layout. Papperet är av hög kvalitet, med en vikt på 80 g/m², vilket innebär att det tål bläck och pennor med olika typer av spetsar utan att bläcket blöder igenom.

Leuchtturm1917 har utrustat denna anteckningsbok med flera funktioner som förbättrar användarupplevelsen. Den har en innehållsförteckning i början för att organisera och snabbt hitta dina anteckningar. Två märkband i olika färger gör det enkelt att hålla reda på viktiga sidor. Dessutom finns det en expanderbar ficka på insidan av bakre omslaget för att förvara lösa papper och dokument.

Anteckningsboken har även en elastisk stängningsrem som håller omslaget stängt när den inte används, vilket skyddar sidorna. En annan uppskattad detalj är att sidorna är perforerade nära ryggen, vilket gör det möjligt att riva ut sidor utan att förstöra bokens integritet.

Leuchtturm1917 är kända för sin kvalitet och uppmärksamhet på detaljer, och denna anteckningsbok är inget undantag. Den har sydda bindningar som gör att boken kan ligga platt när den är öppen, vilket underlättar skrivandet. Varje anteckningsbok genomgår en strikt kvalitetskontroll för att säkerställa att den uppfyller företagets höga standarder.

Sammanfattningsvis är Leuchtturm1917 Outline Notebook B6 Walden Green Dotted en väl genomtänkt och praktisk anteckningsbok som kombinerar funktionalitet med stil. Dess hållbara konstruktion och mångsidiga design gör den till ett utmärkt val för alla som värdesätter ordning och kvalitet i sin anteckningsföring.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Outline Notebook B6 Walden Green Dotted”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *