Rea!

Leuchtturm1917 Notebook Red Dots

Beställ nu!

kr188.00

Leuchtturm1917 Red Dots är en anteckningsbok med prickade sidor som underlättar både skrivande och ritande. Den har en hård pärm, sidnummer och en ficka för lösa papper i bakre omslaget.

Artikelnr: 10623501676441650 Kategori:

Leuchtturm1917 Notebook Red Dots är en högkvalitativ anteckningsbok som kombinerar funktionalitet med en elegant och klassisk design. Den här specifika modellen kännetecknas av dess röda prickiga omslag, vilket ger den en distinkt och lekfull karaktär samtidigt som den behåller en professionell look.

Anteckningsboken är i A5-storlek (145 x 210 mm) vilket gör den tillräckligt kompakt för att enkelt kunna bäras med sig, men ändå tillräckligt stor för bekväm skrivning och anteckningar. Den har 251 numrerade sidor av 80 g/m² syrafritt papper, vilket säkerställer att bläck inte blöder igenom och att sidorna behåller sin kvalitet över tid.

Sidorna är prickade, vilket ger en subtil vägledning för skrivning och teckning utan att vara lika påträngande som traditionella linjer eller rutnät. Detta gör den idealisk för både skrivande och kreativa projekt som bullet journaling eller mind mapping.

Leuchtturm1917 Notebook Red Dots har flera funktioner som förbättrar användarupplevelsen, inklusive:

– Två märkband i olika färger som gör det enkelt att hålla reda på viktiga sidor eller avsnitt.
– En elastisk stängningsrem som håller anteckningsboken säkert stängd när den inte används.
– En expanderbar ficka på insidan av bakre omslaget för att förvara lösa papper och anteckningar.
– En titel- och ryggetikett för enkel arkivering och organisering.
– En öppningssida för att skriva in personlig information, vilket är användbart om anteckningsboken skulle gå förlorad.
– Sidorna är trådbundna vilket gör att boken kan ligga platt när den är öppen, vilket underlättar skrivning och läsning.

Leuchtturm1917 är kända för sin kvalitet och hållbarhet, och denna anteckningsbok är inget undantag. Den är designad för att tåla daglig användning och vara en pålitlig följeslagare för alla dina anteckningsbehov.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Notebook Red Dots”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *