Leuchtturm1917 Notebook B5 Soft Cover Dotted Lemon

Beställ nu!

kr269.00

Leuchtturm1917 Notebook B5 Soft Cover Dotted Lemon är en anteckningsbok i B5-storlek med en mjuk, citrongul pärm och prickade sidor. Den är designad för anteckningar, skissande och bullet journaling.

Artikelnr: 10623501749090688 Kategori:

Leuchtturm1917 Notebook B5 Soft Cover Dotted Lemon är en högkvalitativ anteckningsbok som kombinerar funktionalitet med en elegant och modern design. Den här modellen har ett mjukt omslag i en iögonfallande citrongul färg som ger en fräsch och energisk känsla till din skrivupplevelse.

Storleken på anteckningsboken är B5, vilket är ungefär 176 x 250 mm, vilket ger en rymlig yta för anteckningar, skisser eller planering, samtidigt som den är tillräckligt kompakt för att enkelt kunna bäras med i en väska eller ryggsäck.

Sidor inuti är punkterade (dotted), vilket ger en subtil guide för skrivning eller ritning utan att vara lika påträngande som linjerade eller rutade sidor. Detta gör den idealisk för bullet journaling, skissande eller för dem som föredrar en mer flexibel sida för att organisera sina tankar och idéer.

Anteckningsboken innehåller 123 numrerade sidor av 80 g/m² papper, vilket är tjockt nog att förhindra bläckgenomträngning och ger en slät yta för alla typer av pennor och bläck. Pappret är syrafritt, vilket bidrar till dess hållbarhet och säkerställer att dina anteckningar bevaras över tid.

Leuchtturm1917 har inkluderat flera funktioner som förbättrar användarupplevelsen, såsom:

– En innehållsförteckning i början av anteckningsboken för att organisera och hitta dina anteckningar snabbt.
– Två märkband i olika färger som hjälper dig att hålla reda på viktiga sidor eller avsnitt.
– En elastisk stängningsrem som håller anteckningsboken säkert stängd när den inte används.
– En expanderbar ficka på insidan av bakre omslaget för att förvara lösa papper och dokument.
– En uppsättning klistermärken för märkning och arkivering som gör det enkelt att organisera och hitta dina anteckningar.

Leuchtturm1917 Notebook B5 Soft Cover Dotted Lemon är en utmärkt följeslagare för studenter, yrkesverksamma, konstnärer och alla som uppskattar kvalitet och stil i sin skrivvardag. Dess hållbara konstruktion och genomtänkta detaljer gör den till en pålitlig plats för alla dina tankar, idéer och projekt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Notebook B5 Soft Cover Dotted Lemon”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *