Rea!

Leuchtturm1917 Notebook B5 Soft Cover Dotted Black

Beställ nu!

kr215.00

Leuchtturm1917 Notebook B5 Soft Cover Dotted Black är en anteckningsbok i B5-format med en mjuk pärm och prickade sidor. Den är känd för sin höga kvalitet och används ofta för bullet journaling eller anteckningar.

Artikelnr: 10623500108184413 Kategori:

Leuchtturm1917 Notebook B5 Soft Cover Dotted Black är en högkvalitativ anteckningsbok som kombinerar funktionalitet med en elegant och minimalistisk design. Den här modellen har ett mjukt omslag i svart färg, vilket ger en flexibel och lätt känsla samtidigt som det är hållbart nog att tåla dagligt bruk.

Storleken på anteckningsboken är B5, vilket är ungefär 176 x 250 mm, vilket ger en bra balans mellan skrivutrymme och portabilitet. Den är stor nog för omfattande anteckningar men ändå lätt att bära med sig i en ryggsäck eller portfölj.

Sidor inuti är punkterade (dotted), vilket är en populär layout som tillåter användaren att skriva raka linjer utan att de stör, samt att skapa listor, diagram och även använda sidorna för bullet journaling. Punkterna är subtila och ger en guide utan att dominera sidan.

Anteckningsboken innehåller 123 numrerade sidor av syrafritt 80 g/m² papper, vilket minskar risken för bläckgenomträngning och gör det lämpligt för användning med olika pennor, inklusive bläckpennor. Papprets kvalitet säkerställer att skrivupplevelsen är smidig och att bläcket torkar snabbt.

Leuchtturm1917 har också flera funktioner som förbättrar användarupplevelsen:

– En innehållsförteckning i början av anteckningsboken för att organisera och hitta dina anteckningar snabbt.
– Två märkband i olika färger som hjälper dig att hålla reda på viktiga sidor eller avsnitt.
– En elastisk stängningsrem som håller anteckningsboken stängd och skyddad när den inte används.
– En expanderbar ficka på insidan av bakre omslaget för att förvara lösa papper och anteckningar.
– Sidorna är trådbundna vilket gör att boken kan ligga platt när den är öppen, vilket underlättar skrivandet.
– En uppsättning klistermärken för märkning och arkivering av anteckningsboken.

Leuchtturm1917 Notebook B5 Soft Cover Dotted Black är en utmärkt anteckningsbok för studenter, yrkesverksamma, konstnärer och alla som uppskattar kvalitet och stil i sin skrivupplevelse. Dess mångsidighet och hållbarhet gör den till ett populärt val för daglig användning.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Notebook B5 Soft Cover Dotted Black”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *