, ,

Leuchtturm1917 Notebook A5 Softcover Mint Green Dotted

Beställ nu!

kr225.00

Leuchtturm1917 Notebook A5 Softcover Mint Green Dotted är en anteckningsbok i A5-format med mjukt omslag och prickade sidor. Den har en mintgrön färg och är populär för bullet journaling och anteckningar.

Artikelnr: 10623502142041409 Kategorier: , ,

Leuchtturm1917 Notebook A5 Softcover Mint Green Dotted är en högkvalitativ anteckningsbok som kombinerar funktionalitet med en elegant och modern design. Den här modellen har ett mjukt omslag i en uppfriskande mintgrön färg som ger en lugn och stilren känsla. Anteckningsboken är i A5-format, vilket gör den tillräckligt kompakt för att enkelt kunna tas med överallt, samtidigt som den erbjuder gott om skrivyta.

Sidor: Anteckningsboken innehåller 121 numrerade sidor av punktprickat papper, vilket är idealiskt för både skrivning och teckning. Punkterna ger en diskret guide för att hålla texten rät och stödja strukturerad sidlayout, utan att vara lika påträngande som traditionella linjer eller rutnät.

Papper: Pappret är av hög kvalitet, med en vikt på 80 g/m², vilket gör att bläck inte blöder igenom och pennor glider smidigt över ytan. Det är syrafritt och har en hög grad av blekbeständighet, vilket säkerställer att dina anteckningar och teckningar bevaras över tid.

Omslag: Det mjuka omslaget är flexibelt men ändå hållbart och skyddar sidorna inuti. Det ger en behaglig känsla i handen och gör att boken kan ligga platt när den är öppen, vilket underlättar skrivandet.

Funktioner: Boken har flera funktionella egenskaper, inklusive två bokmärkesband för att snabbt hitta viktiga sidor, en expanderbar ficka på insidan av bakre omslaget för att förvara lösa papper och anteckningar, och en elastisk stängningsrem som håller boken säkert stängd när den inte används. Dessutom finns det en titel- och ryggetikett för enkel arkivering samt en uppsättning klistermärken för märkning och organisering.

Bindning: Anteckningsboken har en trådbunden bindning som är känd för sin hållbarhet och förmåga att stå emot slitage över tid. Detta säkerställer att boken kan användas dagligen utan att sidorna lossnar.

Leuchtturm1917 Notebook A5 Softcover Mint Green Dotted är en utmärkt följeslagare för alla som värdesätter kvalitet och stil i sin skriftliga kommunikation, oavsett om det är för personliga anteckningar, professionellt bruk eller kreativa projekt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Notebook A5 Softcover Mint Green Dotted”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *