Rea!

Leuchtturm1917 Notebook A5 Softcover Light Grey Olinjerad

Beställ nu!

kr158.00

Leuchtturm1917 Notebook A5 Softcover Light Grey är en anteckningsbok med mjukt omslag i ljusgrå färg. Den har olinjerade sidor och är i A5-storlek.

Artikelnr: 10623501156796894

Leuchtturm1917 Notebook A5 Softcover Light Grey Olinjerad är en högkvalitativ anteckningsbok som kombinerar funktionalitet med enkel och stilren design. Den här modellen har ett mjukt omslag i en ljusgrå nyans som ger en diskret och professionell look. Anteckningsboken är i A5-storlek, vilket gör den tillräckligt kompakt för att enkelt kunna tas med överallt, samtidigt som den erbjuder gott om skrivyta.

Omslaget är tillverkat av ett flexibelt och hållbart material som tål dagligt bruk och kan böjas utan att skadas. Den olinjerade versionen av Leuchtturm1917 ger användaren full frihet att skriva, rita eller skissa utan begränsningar av linjer eller rutnät, vilket gör den idealisk för kreativt arbete eller för de som föredrar en mer organisk skrivupplevelse.

Anteckningsboken innehåller 121 sidor av syrafritt 80 g/m² papper, vilket säkerställer att bläck inte blöder igenom och att sidorna behåller sin kvalitet över tid. Pappret är av hög kvalitet och ger en smidig skrivyta som passar för de flesta pennor, inklusive bläckpennor och fineliners.

Leuchtturm1917 har flera funktioner som gör den användarvänlig och praktisk. Den har en expanderbar ficka på insidan av bakre omslaget för att förvara lösa papper och anteckningar. Anteckningsboken har även två märkband i olika färger som gör det enkelt att hålla reda på viktiga sidor eller avsnitt. En elastisk stängningsrem håller anteckningsboken säkert stängd när den inte används.

Varje sida är numrerad och det finns även en innehållsförteckning i början av anteckningsboken som gör det enkelt att organisera och hitta anteckningar. Dessutom erbjuder Leuchtturm1917 en rad etiketter för rygg och omslag som kan användas för att arkivera anteckningsboken när den är full.

Sammanfattningsvis är Leuchtturm1917 Notebook A5 Softcover Light Grey Olinjerad en väl genomtänkt och kvalitativ anteckningsbok som passar för både professionellt och personligt bruk, och som uppskattas av de som värdesätter kvalitet och design i sin skrivupplevelse.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Notebook A5 Softcover Light Grey Olinjerad”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *