Rea!

Leuchtturm1917 Notebook A5 Softcover Light Grey Linjerad

Beställ nu!

kr158.00

Leuchtturm1917 Notebook A5 Softcover Light Grey är en linjerad anteckningsbok med mjukt omslag i ljusgrå färg. Den har en A5-storlek och är känd för sin höga papperskvalitet och hållbarhet.

Artikelnr: 10623501536849518

Leuchtturm1917 Notebook A5 Softcover Light Grey Linjerad är en högkvalitativ anteckningsbok som kombinerar funktionalitet med enkel och stilren design. Den här modellen har ett mjukt omslag i en diskret ljusgrå färg som ger ett professionellt och tidlöst intryck. Anteckningsboken är i A5-format, vilket motsvarar måtten 145 x 210 mm, en storlek som är idealisk för att bära med sig i en väska eller ryggsäck.

Sidor och papper:
Anteckningsboken innehåller 121 numrerade sidor av 80 grams papper, vilket är tillräckligt tjockt för att förhindra bläckgenomträngning från pennor och markörer. Pappret är linjerat med en standard linjering som passar för både skrivning och noteringar. Sidorna är dessutom syrafasta, vilket bidrar till lång hållbarhet och motståndskraft mot gulnande över tid.

Bindning och omslag:
Bindningen är trådbunden, vilket gör att boken kan ligga platt när den är öppen, vilket underlättar skrivandet. Det mjuka omslaget är flexibelt men ändå hållbart och skyddar sidorna inuti. Omslaget har även en lätt struktur som ger ett bra grepp och en behaglig känsla när man håller i boken.

Funktioner:
Leuchtturm1917 har utrustat denna anteckningsbok med flera praktiska funktioner. Den har en elastisk stängningsrem som håller boken säkert stängd när den inte används. En inbyggd bokmärkeslina gör det enkelt att hitta tillbaka till senaste sidan. Dessutom finns det en expanderbar ficka på insidan av bakre omslaget för att förvara lösa papper och anteckningar. Varje anteckningsbok har också en uppsättning etiketter för rygg och omslag, vilket gör det enkelt att arkivera och organisera anteckningsböcker i en bokhylla.

Användningsområden:
Denna anteckningsbok är perfekt för studenter, yrkesverksamma och alla som uppskattar att skriva ner sina tankar, idéer eller göra listor. Den är lämplig för daglig användning, mötesanteckningar, dagboksskrivning eller som en resedagbok.

Sammanfattningsvis är Leuchtturm1917 Notebook A5 Softcover Light Grey Linjerad en pålitlig och elegant följeslagare för alla som värdesätter kvalitet och funktionalitet i sin skriftliga kommunikation.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Notebook A5 Softcover Light Grey Linjerad”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *