Rea!

Leuchtturm1917 Notebook A5 Softcover Light Grey Dotted

Beställ nu!

Det ursprungliga priset var: kr225.00.Det nuvarande priset är: kr158.00.

Leuchtturm1917 Notebook A5 Softcover Light Grey Dotted är en anteckningsbok i A5-format med mjukt omslag och punkterade sidor. Den har en ljusgrå färg och är känd för sin höga papperskvalitet och hållbarhet.

Artikelnr: 10623500955247269

Leuchtturm1917 Notebook A5 Softcover Light Grey Dotted är en högkvalitativ anteckningsbok som kombinerar funktionalitet med enkel och stilren design. Den har ett mjukt omslag i en diskret ljusgrå färg som ger ett professionellt intryck samtidigt som det är flexibelt och lätt att bära med sig.

Anteckningsboken är i A5-format, vilket motsvarar måtten 145 x 210 mm, en storlek som är idealisk för både daglig användning och för att ta med på möten eller resor. Sidorna är prickade, en layout som blivit populär för sin mångsidighet, eftersom den tillåter användaren att skapa strukturerade anteckningar, ritningar, listor eller till och med använda den för bullet journaling.

Pappret i Leuchtturm1917 är av hög kvalitet, med en vikt på 80 g/m², vilket gör att bläck inte blöder igenom och pennor glider smidigt över ytan. Detta gör den lämplig för en mängd olika skrivinstrument, inklusive bläckpennor och fineliners.

Anteckningsboken innehåller 123 numrerade sidor, vilket underlättar organisering och hänvisning till tidigare anteckningar. Den har även en innehållsförteckning som kan fyllas i av användaren, vilket ytterligare bidrar till organiseringen.

Andra funktioner inkluderar två bokmärkesband som gör det enkelt att hålla reda på viktiga sidor, en elastisk stängningsrem som håller boken säkert stängd när den inte används, och en expanderbar ficka på insidan av bakre omslaget för att förvara lösa papper och anteckningar.

Leuchtturm1917 har även tänkt på hållbarheten och arkivering av anteckningar genom att inkludera självhäftande etiketter för rygg och omslag, vilket gör det enkelt att märka och organisera anteckningsböcker i en bokhylla.

Sammanfattningsvis är Leuchtturm1917 Notebook A5 Softcover Light Grey Dotted en väl genomtänkt och praktisk anteckningsbok som passar för både professionellt och personligt bruk, med en design och kvalitet som uppskattas av användare som värdesätter ordning och stil.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Notebook A5 Softcover Light Grey Dotted”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *