Rea!

Leuchtturm1917 Notebook A5 Softcover Fox Red Linjerad

Beställ nu!

kr180.00

Leuchtturm1917 Notebook A5 Softcover Fox Red Linjerad är en anteckningsbok i A5-format med ett mjukt omslag i röd nyans. Den har linjerade sidor och är designad för skrivning och anteckningar.

Artikelnr: 10623500104729717 Kategori:

Leuchtturm1917 Notebook A5 Softcover i färgen Fox Red är en linjerad anteckningsbok som kombinerar funktionalitet med en stilren design. Den mjuka pärmens röda nyans ger boken en iögonfallande och elegant look. Anteckningsboken är i A5-format, vilket motsvarar måtten 145 x 210 mm, en storlek som är idealisk för att bära med sig i en väska eller ryggsäck.

Boken innehåller 121 sidor av högkvalitativt, syrafritt papper med en vikt på 80 g/m², vilket gör att bläck inte blöder igenom och sidorna behåller sin kvalitet över tid. Sidorna är linjerade med en diskret grå linjering som underlättar skrivandet utan att vara distraherande.

Leuchtturm1917:s anteckningsböcker är kända för sina genomtänkta detaljer. Denna modell har flera funktioner som gör den användarvänlig och praktisk:

– Numrerade sidor: Varje sida är försedd med ett diskret sidnummer, vilket underlättar navigering och hänvisning.
– Innehållsförteckning: I början av boken finns en innehållsförteckning som kan fyllas i för att organisera anteckningar och snabbt hitta det man söker.
– Två märkband: Boken har två inbyggda märkband i olika färger, vilket gör det enkelt att markera och återvända till viktiga sidor.
– Elastisk stängning: En elastisk bandstängning håller boken säkert stängd när den inte används och skyddar sidorna.
– Expanderbar ficka: I bakre delen av boken finns en expanderbar ficka där man kan förvara lösa papper och anteckningar.
– Bokryggs-etiketter: Medföljande etiketter för bokryggen gör det enkelt att märka och organisera boken i en bokhylla.
– Hållbarhet: Den mjuka pärmen är robust och tålig, vilket gör att boken håller för dagligt bruk.

Leuchtturm1917:s engagemang för kvalitet och detaljer gör denna anteckningsbok till ett utmärkt val för studenter, yrkesverksamma och alla som uppskattar att skriva ner sina tankar och idéer på ett organiserat och stilfullt sätt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Notebook A5 Softcover Fox Red Linjerad”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *