Leuchtturm1917 Notebook A5 Softcover Fox Red Dotted

Beställ nu!

kr225.00

Leuchtturm1917 Notebook A5 Softcover Fox Red Dotted är en anteckningsbok i A5-format med mjukt omslag och prickade sidor. Den har en röd färg och är känd för sin höga kvalitet och hållbarhet.

Artikelnr: 10623502044534092 Kategori:

Leuchtturm1917 Notebook A5 Softcover i färgen Fox Red med prickade sidor är en flexibel och portabel anteckningsbok som kombinerar funktionalitet med en stilren design. Den mjuka pärmens röda nyans ger en varm och inbjudande känsla, samtidigt som den är hållbar nog att tåla dagligt bruk.

Anteckningsboken i A5-format mäter 145 x 210 mm, vilket gör den till en idealisk storlek för att bäras med i en väska eller ryggsäck. Den har 121 numrerade sidor av högkvalitativt, syrafritt 80 g/m² papper som är lämpligt för både bläckpennor och blyertspennor. Papprets prickade rutnät ger en subtil guide för skrivning och teckning utan att vara lika dominerande som traditionella linjer eller rutor, vilket gör det till ett populärt val för bullet journaling, skissande och noteringar.

Leuchtturm1917:s signaturfunktioner inkluderar en innehållsförteckning som kan anpassas, två märkband i olika färger för att hålla reda på viktiga sidor, och en elastisk stängningsrem som håller anteckningsboken säkert stängd när den inte används. Dessutom finns det en expanderbar ficka på insidan av bakre omslaget för att förvara lösa papper och anteckningar.

Varje sida har en liten marginal vid botten där sidnumret visas, vilket underlättar navigering och organisation. Anteckningsboken har också en robust trådbunden bindning som gör att den kan ligga platt när den är öppen, vilket ger en bekväm skrivyta.

Leuchtturm1917 är kända för sin kvalitet och uppmärksamhet på detaljer, och denna anteckningsbok är inget undantag. Den är både funktionell och elegant, vilket gör den till ett utmärkt val för professionella, studenter och alla som uppskattar att organisera sina tankar och idéer på ett strukturerat sätt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Notebook A5 Softcover Fox Red Dotted”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *