Rea!

Leuchtturm1917 Notebook A5 Softcover Forest Green Linjerad

Beställ nu!

kr180.00

Leuchtturm1917 Notebook A5 Softcover Forest Green är en linjerad anteckningsbok med mjukt omslag i skogsgrönt. Den har högkvalitativt papper och är i A5-format, vilket gör den praktisk för daglig användning.

Artikelnr: 10623501877873124 Kategori:

Leuchtturm1917 Notebook A5 Softcover Forest Green Linjerad är en högkvalitativ anteckningsbok som kombinerar funktionalitet med en elegant och hållbar design. Den här modellen har ett mjukt omslag i en djup skogsgrön färg som ger en lugnande och professionell känsla. Anteckningsboken är i A5-format, vilket gör den tillräckligt kompakt för att enkelt kunna tas med överallt, samtidigt som den erbjuder gott om skrivyta.

Produkten har linjerade sidor, vilket är idealiskt för ordnad text, anteckningar eller listor. Sidorna är tillverkade av högkvalitativt, syrafritt papper med en vikt på 80 g/m², vilket minimerar bläckgenomträngning och ger en smidig skrivyta. Pappret är också lätt cremefärgat för att vara skonsamt för ögonen och förbättra läsbarheten.

Anteckningsboken innehåller 121 numrerade sidor, vilket underlättar hänvisning och organisering av innehållet. Dessutom finns det en innehållsförteckning i början av boken som kan fyllas i av användaren för att snabbt hitta specifika anteckningar. En annan praktisk funktion är de två märkbanden som gör det enkelt att hålla reda på olika avsnitt eller viktiga sidor.

Leuchtturm1917 har också tänkt på detaljerna som gör skillnad, såsom en expanderbar ficka på insidan av bakre omslaget för att förvara lösa papper och anteckningar. Dessutom finns det självhäftande etiketter som kan användas för att märka och arkivera anteckningsboken.

För att hålla anteckningsboken stängd och skyddad när den inte används, finns det en elastisk stängningsmekanism. Dessutom har boken en trådbunden bindning som gör att den kan ligga platt när den är öppen, vilket underlättar skrivandet.

Leuchtturm1917 Notebook A5 Softcover Forest Green Linjerad är en utmärkt produkt för studenter, yrkesverksamma och alla som uppskattar kvalitet och stil i sin skrivupplevelse.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Notebook A5 Softcover Forest Green Linjerad”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *