Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Vanilla Linjerad

Beställ nu!

kr189.00

Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Vanilla Linjerad är en anteckningsbok i A5-format med ett mjukt omslag i vaniljfärg. Den har linjerade sidor och är känd för sin höga papperskvalitet och hållbarhet.

Artikelnr: 10623500051054420 Kategori:

Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Vanilla Linjerad är en högkvalitativ anteckningsbok som kombinerar funktionalitet med en elegant och klassisk design. Den har ett mjukt omslag i en varm vaniljfärg som ger en behaglig och diskret estetik. Anteckningsboken är i A5-format, vilket gör den tillräckligt kompakt för att enkelt kunna tas med överallt, samtidigt som den erbjuder gott om skrivyta.

Produkten har 121 sidor av 80 grams papper, vilket är tjockt nog att förhindra bläckgenomträngning och ger en slät skrivyta. Sidorna är linjerade, vilket hjälper till att hålla skriften jämn och organiserad, och linjeringen är diskret för att inte störa skrivprocessen. Marginalerna är väl avvägda för att maximera skrivyta utan att kännas trånga.

Leuchtturm1917:s anteckningsböcker är kända för sina detaljer. Denna modell har numrerade sidor och en innehållsförteckning i början, vilket gör det enkelt att organisera och hitta anteckningar. Det finns även två märkband i olika färger som gör det möjligt att markera viktiga sidor eller avsnitt. En expanderbar ficka på insidan av bakre omslaget tillhandahåller praktisk förvaring för lösa papper och dokument.

Anteckningsboken har en elastisk stängningsrem som håller boken säkert stängd när den inte används, och en robust trådbunden bindning som gör att boken kan ligga platt när den är öppen, vilket underlättar skrivandet. Dessutom finns det självhäftande etiketter för rygg och omslag som medföljer, vilket gör det enkelt att arkivera och organisera anteckningsböckerna.

Leuchtturm1917:s engagemang för kvalitet och hållbarhet återspeglas i deras val av material och tillverkningsprocesser, vilket gör denna anteckningsbok till ett pålitligt val för studenter, yrkesverksamma och alla som uppskattar att skriva för hand.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Vanilla Linjerad”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *