Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Stone Blue Plain

Beställ nu!

kr225.00

Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Stone Blue Plain är en anteckningsbok med mjukt omslag i storleken A5 och har en stenblå färg. Anteckningsboken har blanka sidor utan linjer.

Artikelnr: 10623501538637544

Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Stone Blue Plain är en högkvalitativ anteckningsbok som kombinerar funktionalitet med en elegant och minimalistisk design. Den här modellen har ett mjukt omslag i en distinkt stenblå nyans som ger en lugn och professionell känsla. Anteckningsboken är i A5-storlek, vilket gör den tillräckligt kompakt för att enkelt kunna tas med överallt, samtidigt som den erbjuder gott om skrivyta.

Produkten har släta, olinjerade sidor som ger användaren friheten att skriva, rita eller skissa utan begränsningar. Pappret är av hög kvalitet, syrafritt och har en vikt på 80 g/m², vilket säkerställer att bläck inte blöder igenom sidorna och ger en behaglig skrivupplevelse.

Leuchtturm1917 har utrustat denna anteckningsbok med flera funktioner som förbättrar användbarheten. Den har en elastisk stängningsrem som håller boken säkert stängd när den inte används. Dessutom finns det en praktisk expanderbar ficka på insidan av bakre omslaget för att förvara lösa papper och anteckningar. En annan uppskattad detalj är de två märkbanden som gör det enkelt att hålla reda på viktiga sidor eller avsnitt.

Anteckningsboken innehåller även en titel- och ryggetikett för enkel arkivering samt paginerade sidor som underlättar hänvisning och organisering av innehållet. Leuchtturm1917:s kända kvalitet och uppmärksamhet på detaljer syns även i den hållbara trådbundna bindningen som gör att boken kan ligga platt när den är öppen, vilket ytterligare förbättrar skrivupplevelsen.

Med sin kombination av stil, funktionalitet och kvalitet är Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Stone Blue Plain ett utmärkt val för alla som värdesätter en premium anteckningsbok för daglig användning, oavsett om det är för arbete, studier eller personliga projekt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Stone Blue Plain”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *