Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Sky Ruled

Beställ nu!

kr225.00

Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Sky Ruled är en anteckningsbok med mjukt omslag i storleken A5 och linjerade sidor. Den har en himmelsblå färg och är känd för sin höga papperskvalitet och hållbarhet.

Artikelnr: 10623500690792482

Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Sky Ruled är en högkvalitativ anteckningsbok som kombinerar funktionalitet med en elegant och minimalistisk design. Den har ett mjukt omslag i en lugnande himmelsblå färg, vilket ger den ett stilrent utseende som passar bra i såväl professionella som personliga sammanhang.

Anteckningsboken är i A5-format, vilket motsvarar måtten 145 x 210 mm, en storlek som är idealisk för att bära med sig i en väska eller ryggsäck. Den mjuka pärmens flexibilitet gör den bekväm att använda även när man inte har en hård yta att skriva på.

Inuti innehåller Leuchtturm1917 Notebook 80 gram papper av hög kvalitet som är syrafritt och bläckvänligt, vilket minimerar risken för bläckgenomträngning och gör att sidorna behåller sin kvalitet över tid. Pappret är linjerat, vilket underlättar skrivandet och hjälper till att hålla texten ordnad och lättläst.

Anteckningsboken har 121 numrerade sidor, vilket gör det enkelt att hänvisa till anteckningar och hålla ordning på innehållet. Dessutom finns det 8 perforerade och avrivbara sidor i slutet, vilket är praktiskt för att dela med sig av anteckningar eller skapa separata listor.

En innehållsförteckning i början av anteckningsboken tillåter användaren att skapa en egen organisering och snabbt hitta specifika anteckningar. Två sidmärkesband hjälper till att markera viktiga sidor, och en elastisk stängningsrem säkerställer att anteckningsboken hålls stängd när den inte används.

Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Sky Ruled har även en expanderbar ficka på insidan av bakre omslaget för att förvara lösa papper och dokument. Varje anteckningsbok kommer med självhäftande etiketter som kan användas för att märka och arkivera boken.

Sammanfattningsvis är Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Sky Ruled en praktisk och elegant anteckningsbok som är perfekt för studenter, yrkesverksamma och alla som uppskattar att hålla sina tankar och idéer organiserade i en kvalitativ bok.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Sky Ruled”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *