Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Sky Plain

Beställ nu!

kr225.00

Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Sky Plain är en anteckningsbok med mjukt omslag i storleken A5 och har blanka sidor. Den har en himmelsblå färg.

Artikelnr: 10623500224346202

Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Sky Plain är en högkvalitativ anteckningsbok som kombinerar funktionalitet med enkel och stilren design. Den har ett mjukt omslag i en lugnande himmelsblå färg, vilket ger den ett elegant och modernt utseende. Anteckningsboken är i A5-storlek, vilket gör den tillräckligt kompakt för att enkelt kunna tas med överallt, samtidigt som den erbjuder gott om skrivyta.

Produkten har 121 sidor av slät, syrafritt papper med en vikt på 80 g/m², vilket gör att bläck inte blöder igenom och sidorna behåller sin kvalitet över tid. Sidorna är olinjerade (plain), vilket ger användaren friheten att skriva, skissa eller rita utan begränsningar. Detta gör anteckningsboken idealisk för kreativa yrken, journaling eller för personer som föredrar en mer flexibel skrivyta.

Leuchtturm1917 har utrustat denna anteckningsbok med flera funktioner som förbättrar användarupplevelsen. Den har en elastisk stängningsrem som håller boken säkert stängd när den inte används. Dessutom finns det en praktisk expanderbar ficka på insidan av bakre omslaget för att förvara lösa papper och anteckningar. En annan uppskattad detalj är de två märkbanden som gör det enkelt att hålla reda på viktiga sidor eller avsnitt.

Anteckningsboken har även Leuchtturm1917:s karaktäristiska paginering, där alla sidor är numrerade, vilket underlättar indexering och hittandet av anteckningar. Dessutom medföljer klistermärken för arkivering och märkning som hjälper till att organisera anteckningarna på ett överskådligt sätt.

Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Sky Plain är en väl genomtänkt produkt som passar för såväl professionellt som personligt bruk, och dess kvalitet och design gör den till en uppskattad följeslagare för alla som värdesätter att skriva för hand.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Sky Plain”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *