Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Sage Ruled

Beställ nu!

kr225.00

Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Sage Ruled är en anteckningsbok med mjukt omslag i storleken A5 och har linjerade sidor. Färgen på omslaget är salvia (en grön nyans).

Artikelnr: 10623501799209432 Kategori:

Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Sage Ruled är en högkvalitativ anteckningsbok som kombinerar funktionalitet med en elegant och minimalistisk design. Den här modellen har ett mjukt omslag i en lugnande salviagrön nyans, vilket ger den ett distinkt och modernt utseende.

Anteckningsboken är i A5-storlek (210 x 145 mm), vilket gör den tillräckligt kompakt för att enkelt kunna bäras med sig, men ändå tillräckligt stor för bekväm skrivning och anteckningar. Den har linjerade sidor, vilket är idealiskt för dem som föredrar en ren och organiserad skrivyta.

Pappret i Leuchtturm1917 anteckningsböcker är av hög kvalitet, med en vikt på 80 g/m². Detta säkerställer att bläck inte blöder igenom sidorna och att skrivupplevelsen är smidig och behaglig. Anteckningsboken innehåller 121 numrerade sidor, vilket underlättar hänvisning och organisering av anteckningar.

En av de unika egenskaperna hos Leuchtturm1917 är dess innehållsförteckning, som gör det möjligt för användaren att skapa en anpassad indexering av sina anteckningar. Detta är särskilt användbart för studenter, yrkesverksamma och alla som vill hålla sina anteckningar organiserade.

Anteckningsboken har också flera andra funktioner som förbättrar användarupplevelsen, inklusive:

– Två märkband i olika färger, vilket gör det enkelt att hålla reda på viktiga sidor eller avsnitt.
– En elastisk stängningsrem som håller anteckningsboken säkert stängd när den inte används.
– En expanderbar ficka på insidan av bakre omslaget för att förvara lösa papper och dokument.
– En titel- och ryggetikett för enkel arkivering och identifiering.
– Syra-fritt papper, vilket är arkivkvalitet och säkerställer långvarig hållbarhet av dina anteckningar.
– En robust trådbunden bindning som tillåter anteckningsboken att ligga platt när den är öppen, vilket underlättar skrivning och läsning.

Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Sage Ruled är en utmärkt produkt för alla som värdesätter kvalitet och stil i sin skrivupplevelse, oavsett om det är för personligt bruk, arbete eller studier.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Sage Ruled”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *