Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Sage Plain

Beställ nu!

kr225.00

Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Sage Plain är en anteckningsbok i A5-format med ett mjukt omslag i färgen salvia. Den har blanka sidor och är känd för sin höga papperskvalitet och hållbarhet.

Artikelnr: 10623500949808445

Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Sage Plain är en högkvalitativ anteckningsbok som kombinerar funktionalitet med enkel och stilren design. Den har ett mjukt omslag i en lugnande salviagrön (sage) nyans, vilket ger den ett modernt och estetiskt tilltalande utseende.

Anteckningsboken är i A5-storlek (210 x 145 mm) vilket gör den tillräckligt stor för att rymma omfattande anteckningar men ändå kompakt nog för att enkelt kunna tas med i en väska eller ryggsäck. Den mjuka pärmens flexibilitet gör att boken kan ligga platt när den är öppen, vilket underlättar skrivandet.

Inuti boken finns 121 sidor av slätt, tomt papper utan linjer eller rutnät, vilket ger användaren full frihet att skriva, rita eller skissa utan begränsningar. Pappret är av hög kvalitet, syrafritt och har en vikt på 80 g/m², vilket minimerar genomblödning och gör att bläck inte blöder igenom till andra sidan.

Leuchtturm1917 har utrustat denna anteckningsbok med flera funktioner som förbättrar användarupplevelsen. Den har en elastisk stängningsrem som håller boken säkert stängd när den inte används. Dessutom finns det en praktisk expanderbar ficka på insidan av bakre omslaget för att förvara lösa papper och dokument. En sidmarkör i form av ett sidenbokmärke hjälper användaren att snabbt hitta rätt sida.

Varje sida är numrerad, vilket gör det enkelt att hänvisa till specifika anteckningar, och det finns även en innehållsförteckning i början av boken som kan fyllas i för att organisera anteckningarna.

Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Sage Plain är en utmärkt produkt för alla som värdesätter kvalitet och design i sin skrivupplevelse, oavsett om det är för personliga anteckningar, professionellt bruk eller konstnärliga projekt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Sage Plain”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *