Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Rising Sun Ruled

Beställ nu!

kr225.00

Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Rising Sun Ruled är en anteckningsbok i A5-format med mjukt omslag. Den har linjerade sidor och en design inspirerad av en stigande sol.

Artikelnr: 10623500314774257

Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Rising Sun Ruled är en högkvalitativ anteckningsbok som kombinerar funktionalitet med en elegant design. Den här modellen har ett mjukt omslag med en varm, soluppgångsliknande färg som ger en känsla av inspiration och optimism. Anteckningsboken är i A5-storlek, vilket gör den tillräckligt kompakt för att enkelt kunna bäras med sig, samtidigt som den erbjuder gott om skrivyta.

Produkten har linjerade sidor, vilket är idealiskt för dem som föredrar en ren och organiserad skrivupplevelse. Sidorna är tillverkade av högkvalitativt, syrafritt papper med en vikt på 80 g/m², vilket minimerar bläckgenomträngning och ger en slät yta för både bläckpennor och blyertspennor.

Anteckningsboken innehåller 121 numrerade sidor, vilket underlättar indexering och organisation av anteckningar. Dessutom finns det 8 perforerade och avrivbara sidor i slutet, vilket är praktiskt för att dela eller flytta viktiga anteckningar. En innehållsförteckning i början av anteckningsboken gör det enkelt att hålla reda på dina anteckningar och snabbt hitta det du söker.

Leuchtturm1917 har också inkluderat flera funktioner som förbättrar användarupplevelsen, såsom två märkband som gör det enkelt att markera och återvända till viktiga sidor. En expanderbar ficka på insidan av bakre omslaget ger extra utrymme för lösa papper och dokument. Dessutom har anteckningsboken en elastisk stängningsrem som håller omslaget stängt när den inte används, vilket skyddar sidorna.

För att säkerställa hållbarheten är kanterna på omslaget noggrant avrundade för att motstå slitage. Anteckningsboken har också en trådbunden bindning som gör att den kan ligga platt när den är öppen, vilket underlättar skrivandet.

Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Rising Sun Ruled är en utmärkt följeslagare för studenter, yrkesverksamma och alla som uppskattar att skriva ner sina tankar och idéer på ett organiserat och stilfullt sätt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Rising Sun Ruled”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *