Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Rising Sun Dotted

Beställ nu!

kr225.00

Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Rising Sun Dotted är en anteckningsbok i A5-format med ett mjukt omslag och prickade sidor. Den har en soluppgångsdesign på omslaget och är avsedd för skrivning och skissande.

Artikelnr: 10623500197191299 Kategori:

Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Rising Sun Dotted är en högkvalitativ anteckningsbok som kombinerar funktionalitet med en elegant och minimalistisk design. Den här modellen har ett mjukt omslag med en varm, soluppgångsliknande färg som ger en känsla av inspiration och optimism. Storleken är A5, vilket motsvarar ungefär 145 x 210 mm, vilket gör den tillräckligt kompakt för att enkelt kunna bäras med sig, men tillräckligt stor för bekväm skrivning och anteckningar.

Sidor: Anteckningsboken innehåller 121 numrerade sidor av punkterad (dotted) papper, vilket är idealiskt för både skrivning och teckning. Punkterna ger en subtil guide för att hålla texten rak eller för att skapa diagram och skisser, utan att vara lika påträngande som linjer eller rutnät.

Papper: Pappret är av hög kvalitet, med en vikt på 80 g/m², vilket gör att bläck inte blöder igenom och pennor glider smidigt över ytan. Det är också syrafritt, vilket bidrar till långvarig bevaring av dina anteckningar.

Omslag: Det mjuka omslaget är flexibelt och hållbart, vilket gör det lätt att hantera och tåligt för daglig användning. Färgen Rising Sun är inte bara estetiskt tilltalande utan också unik, vilket gör att din anteckningsbok sticker ut.

Bindning: Anteckningsboken har en trådbunden bindning som gör att den kan ligga platt när den är öppen, vilket underlättar skrivning och läsning. Detta är en viktig funktion för användare som behöver skriva utan hinder.

Extra funktioner: Leuchtturm1917 har tänkt på detaljerna och inkluderar flera användbara funktioner som:

– Två märkband i olika färger för att hålla reda på viktiga sidor eller avsnitt.
– En expanderbar ficka på insidan av bakre omslaget för att förvara lösa papper och anteckningar.
– En etikettark för arkivering och märkning av din anteckningsbok.
– En sidanummerering som hjälper till att organisera och hitta information snabbt.
– En blank innehållsförteckning som du kan fylla i själv för att hålla dina anteckningar organiserade.

Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Rising Sun Dotted är en utmärkt följeslagare för studenter, yrkesverksamma, konstnärer och alla som uppskattar kvalitet och stil i sin skrivupplevelse.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Rising Sun Dotted”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *