Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Powder Ruled

Beställ nu!

kr225.00

Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Powder Ruled är en anteckningsbok i A5-format med mjukt omslag och linjerade sidor. Den har en pulverfärgad omslag och är känd för sin höga papperskvalitet och hållbarhet.

Artikelnr: 10623501586664536

Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Powder Ruled är en högkvalitativ anteckningsbok som kombinerar funktionalitet med en elegant och minimalistisk design. Den har ett mjukt omslag i en diskret puderrosa nyans, vilket ger den ett modernt och stilrent utseende. Anteckningsboken är i A5-format (210 x 145 mm), vilket gör den tillräckligt stor för omfattande anteckningar samtidigt som den är lätt att bära med sig.

Sidor:
Anteckningsboken innehåller 121 numrerade sidor av 80 grams papper, vilket är tjockt nog att förhindra bläckgenomträngning och lämpar sig väl för olika skrivinstrument, inklusive bläckpennor. Sidorna är linjerade med en standardavstånd mellan linjerna, vilket gör den idealisk för ordnad och läsbar text.

Ink-proof paper:
Pappret är syrafritt och av hög kvalitet, vilket säkerställer att dina anteckningar bevaras över tid utan att gulna eller försämras.

Funktioner:
– En elastisk stängningsrem som håller anteckningsboken säkert stängd när den inte används.
– En inbyggd bokmärkesremsa som gör det enkelt att hitta den senaste använda sidan.
– En expanderbar ficka på insidan av bakre omslaget för att förvara lösa papper och dokument.
– En titel- och ryggetikett för enkel arkivering och organisering.
– Öppningsbara sidor som ligger platt, vilket underlättar skrivandet.
– En trådbunden bindning som är hållbar och långvarig.

Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Powder Ruled är en praktisk och elegant lösning för studenter, yrkesverksamma och alla som uppskattar att hålla sina tankar och idéer organiserade. Dess kvalitet och design gör den till en uppskattad följeslagare för daglig användning eller som en sofistikerad gåva.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Powder Ruled”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *