Rea!

Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Olive Olinjerad

Beställ nu!

Det ursprungliga priset var: kr225.00.Det nuvarande priset är: kr158.00.

Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Olive är en olinjerad anteckningsbok med ett mjukt omslag i olivgrön färg. Den har en storlek på A5 och är känd för sin höga papperskvalitet och hållbarhet.

Artikelnr: 10623500968910920

Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Olive Olinjerad är en högkvalitativ anteckningsbok som kombinerar funktionalitet med en elegant och minimalistisk design. Den här modellen har ett mjukt omslag i en distinkt olivgrön färg som ger en naturlig och lugnande känsla. Anteckningsboken är i A5-storlek, vilket gör den tillräckligt kompakt för att enkelt kunna tas med överallt, samtidigt som den erbjuder gott om skrivyta.

Produkten är olinjerad, vilket ger användaren friheten att skriva, rita eller skissa utan begränsningar av linjer eller rutnät. Detta gör den idealisk för kreativa personer, designers eller den som föredrar en ren och oavbruten skrivyta.

Anteckningsboken har 121 sidor av syrafritt 80 g/m² papper, vilket säkerställer att bläck inte blöder igenom och att sidorna behåller sin kvalitet över tid. Papprets kvalitet gör det möjligt att använda olika skrivinstrument, från blyertspennor till bläckpennor och till och med vissa typer av pennor med bläck.

Leuchtturm1917:s anteckningsböcker är kända för sina genomtänkta detaljer. Denna modell har flera funktioner som förbättrar användarupplevelsen, inklusive två märkband i olika färger för att enkelt hitta viktiga sidor, en elastisk stängningsrem som håller boken säkert stängd när den inte används, och en expanderbar ficka på insidan av bakre omslaget för att förvara lösa papper och anteckningar.

Varje sida har en diskret sidnumrering längst ner, vilket underlättar hänvisning och organisering av innehållet. Dessutom innehåller anteckningsboken flera perforerade sidor i slutet, vilket gör det enkelt att riva ut sidor utan att skada bokens bindning.

Leuchtturm1917 har även tänkt på miljön och hållbarhet, vilket reflekteras i deras val av material och produktionsprocesser. Anteckningsboken är tillverkad med högkvalitativa material som är hållbara och långvariga.

Sammanfattningsvis är Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Olive Olinjerad en elegant och praktisk anteckningsbok som passar för en mängd olika användningsområden, från daglig anteckning till konstnärligt skapande. Dess kvalitativa design och funktioner gör den till ett utmärkt val för alla som värdesätter både form och funktion i sin skrivupplevelse.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Olive Olinjerad”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *