Rea!

Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Ocean Olinjerad

Beställ nu!

kr180.00

Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Ocean är en anteckningsbok med mjukt omslag i storleken A5 och har olinjerade sidor. Den har en distinkt oceanblå färg.

Artikelnr: 10623500286644678 Kategori:

Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Ocean är en högkvalitativ anteckningsbok som kombinerar funktionalitet med en elegant och minimalistisk design. Den här modellen har ett mjukt omslag med en djup oceanblå färg som ger en lugnande och professionell känsla. Anteckningsboken är i A5-storlek, vilket gör den tillräckligt kompakt för att enkelt kunna tas med överallt, samtidigt som den erbjuder gott om skrivyta.

Produkten är olinjerad, vilket ger användaren friheten att skriva, rita eller skissa utan begränsningar av linjer eller rutnät. Detta gör den idealisk för kreativa yrken, designers eller för de som föredrar en mer frihandsstil för sina anteckningar.

Anteckningsboken innehåller 121 sidor av syrafritt 80 g/m² papper, vilket säkerställer att bläck inte blöder igenom och att sidorna behåller sin kvalitet över tid. Papprets kvalitet gör det möjligt att använda olika skrivinstrument, från blyertspennor till bläckpennor och till och med vissa typer av pennor med bläck.

Leuchtturm1917 har utrustat denna anteckningsbok med flera funktioner som förbättrar användarupplevelsen. Den har en elastisk stängningsrem som håller anteckningsboken säkert stängd när den inte används. Dessutom finns det en praktisk expanderbar ficka på insidan av bakre omslaget för att förvara lösa papper och dokument. En annan uppskattad detalj är de två märkbanden som gör det enkelt att hålla reda på viktiga sidor eller avsnitt.

Anteckningsboken har också en titel- och ryggetikett för enkel arkivering samt numrerade sidor, vilket underlättar hänvisning och organisering av anteckningar. Leuchtturm1917:s kända kvalitet och uppmärksamhet på detaljer syns även i den hållbara trådbundna bindningen som gör att boken kan ligga platt när den är öppen, vilket ger en bekväm skrivyta.

Sammanfattningsvis är Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Ocean en olinjerad anteckningsbok som kombinerar estetik med praktiska funktioner, vilket gör den till ett utmärkt val för alla som värdesätter kvalitet och flexibilitet i sitt skrivande och antecknande.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Ocean Olinjerad”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *