Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Ocean Dotted

Beställ nu!

kr225.00

Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Ocean Dotted är en anteckningsbok i A5-format med ett mjukt omslag i färgen Ocean och prickade sidor. Den är känd för sin höga papperskvalitet och användarvänliga funktioner som numrerade sidor och innehållsförteckning.

Artikelnr: 10623500557258485

Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Ocean Dotted är en högkvalitativ anteckningsbok som kombinerar funktionalitet med en elegant och minimalistisk design. Den här modellen har ett mjukt omslag med en djup oceanblå färg som ger en lugnande och professionell känsla. Anteckningsboken är i A5-format, vilket gör den tillräckligt kompakt för att enkelt kunna tas med överallt, samtidigt som den erbjuder gott om skrivyta.

Produkten har punkterade sidor, vilket är idealiskt för både skrivning och teckning, och ger användaren flexibilitet att skapa strukturerade layouter eller frihandsillustrationer. Punkterna är diskret tryckta och ger en subtil vägledning utan att störa den kreativa processen.

Anteckningsboken innehåller 121 numrerade sidor av syrafritt 80 g/m² papper, vilket säkerställer att bläck inte blöder igenom och att sidorna behåller sin kvalitet över tid. Pappret är av hög kvalitet och är lämpligt för en mängd olika pennor och bläck, inklusive reservoarpennor.

Leuchtturm1917 har tänkt på detaljerna och inkluderar funktioner som ett innehållsförteckning för enkel organisering av anteckningar, två märkband för att snabbt hitta viktiga sidor, och en elastisk stängningsrem som håller anteckningsboken säkert stängd när den inte används. Dessutom finns det en expanderbar ficka på insidan av bakre omslaget för att förvara lösa papper och anteckningar.

Varje anteckningsbok har också en uppsättning självhäftande etiketter som kan användas för att märka och arkivera anteckningsboken när den är full. Sidorna är också för-perforerade nära ryggen, vilket gör det enkelt att riva ut sidor utan att skada bokens integritet.

Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Ocean Dotted är en utmärkt följeslagare för studenter, yrkesverksamma, konstnärer och alla som uppskattar att organisera sina tankar och idéer på ett snyggt och funktionellt sätt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Ocean Dotted”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *